Omenarahkapiirakka

Jos mahdollista, niin tämä omenapiirakka on vieläkin parempaa,
kuin aikaisemmin hehkuttamani sadon paras omenapiirakka.
Pohja on kaupan valmista kauramurotaikinaa.
Sekaan viipaloituja omenia kuorineen ja sokeria viemään kirpeyttä pois.
Päälle purkki rahkaa kahdella munalla.
Ripsu kanelia.
200 astetta ja puolisen tuntia.
Seuraksi kermavaahtoa, kuppi kuumaa ja sisustuslehti.

Toim.huom. On muuten kylmänä parempaa kuin uunituoreena.

Advertisements

5 vastausta artikkeliin “Omenarahkapiirakka

  1. Itsekkin tässä juuri keräilin omppuja kilpaa ampiaisten kanssa…pitänee varmaan tuota sun ohjetta tässä jossain vaiheessa kokeilla.

  2. Tätä on pakko kokeilla! Oon ihan hulluna kaikkeen missä on rahkaa, joten bye bye painonpudotus… Sulattelen täällä juuri pakastinta ja päätin juuri leipoa oikein urakalla pari päivää jotta pakkasessa olisi edes jotain vierasvaraa tarjota. Tätä pitää ehdottomasti tehdä pakkaseen, jos leipois niihin pyöreisiin foliovuokiin niin olis sitten aina ”uusi” piirakka ottaa pakkasesta kahvipöytään… Tiikerikakkua ja korvapuusteja on myös leivontalistalla. Namskis!

Kommentointi on suljettu.