Pikkujoulut..

..Hikipedian mukaan:
Pikkujoulu on kristillisistä juhlista hartain. Juhlaa vietetään keskeisiltä osin kuten vappua, joten oleellista on pukeutua punaisiin, vetää päähän hassu lakki ja huudella Hakaniemen torilla iskulauseita. Yöllä hiljennytään nauttimaan joulun sanomasta seimen tai vastaavan makuualustan äärelle joko vastasynnyttäneen neitsyen tai vaihtoehtoisesti tämän aviomiehen kanssa. 

Yrityksissä pikkujoulujen eräs tarkoitus on arvioida työntekijöiden sopivuutta tehtäviinsä. Samalla pikkujouluissa tulevat yleisesti esiin henkilösuhteiden tila sekä esimiesten ja alaisten väliset suhteet. Seksuaaliset intohimot ovat pikkujouluissa sangen vapaasti käytettävissä, mitä yleensä varsin estottomasti hyödynnetäänkin. Pikkujoulujen merkitystä urakehitykseen ei sovi aliarvioida. Moni lupaavalta vaikuttanut nousukas on menettänyt mahdollisuutensa pikkujouluissa ja välittömästi niiden jälkeen tapahtuvissa jälkiselvittelyissä. Toisaalta moni nössönä pidetty takarivin taavi on noussut pikkujouluissa ja niiden jälkeen arvoon arvaamattomaan. Firman pikkujoulujen tunnusteleva osuus kestää yleensä runsaan neljännesvuorokauden. Tänä aikana yrityksen työntekijän on juotava, kuunneltava johtajan yleensä yksitoikkoinen ja yhdentekevä puhe, juotava, syötävä ja juotava, juotava ja iskettävä sopivaksi katsomansa yleensä vastakkaista sukupuolta oleva työkaveri. Tanssilattialla voi jo hakea lähituntumaa ja suorittaa arviointeja aamuyötä silmällä pitäen. Jatkopaikka on yleensä jonkun työkaverin asunto, jossa osa porukasta yleensä nukahtaa osan päästessä näin estottomammin toteuttamaan keskinäisiä jatkosuunnitelmiaan. Paremmin palkatut työntekijät sekä johtoportaan jäsenet yleensä varaavat hotellihuoneen välttääkseen kiusalliset huomiot. 
Monessa perheessä joulurauha käynnistyy pikkujouluista keskinäisellä vaitiololla.

Siispä lilaa luomeen, kenkiin plankkia ja baanalle.
Vettä losottaa kaatamalla, mutta eiköhän se pikkujoulufiilis vielä löydy.

 Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Pikkujoulut..

  1. Onneksi ei ole kokemusta yksistäkään pikkujouluista yli kymmeneen vuoteen. Mutta jokseenkin noin se kai ainakin joissakin paikoissa taitaa mennä..

  2. Toivottavasti sinulla on kivat pikkujoulut :)

    Kyllähän noita on monenmoisia nähty ja enemmän olisin sitä mieltä, että avec-juhlat olisi paljon parempi useimmissa tapauksissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s