Mitta täynnä

Nyt vois tulla kesä ja kärpäset.
Helteet ja hämähäkit.
Alkaa nimittäin ihan tosissaan jurppimaan talvi.
Ja varsinkin toi talviautoilu.

Erehdyin eilen viemään auton päiväksi kauppakeskuksen parkkihalliin sulamaan. 
Auto kiitti myöhemmin lämpimästä eleestä.
Illalla vielä pääsin lievän väkivaltaisuuden saattelemana autoon, mutta ajamaan en voinut lähteä, sillä ovi ei pysynyt kiinni kahvan jäädyttyä auki-asentoon.
Tänä aamuna ei sitten tarvinnut mennä edes autoon sisälle asti.
Joka ikinen räppänä ja luukku umpijäässäkiinnilukossa.
Voihan virtakäyttöinen kettu soikoon..

Illalla olis pakkosaumatilaisuus, kai se on taas taksi soitettava.
Onneksi tämä auto tekee vaan kerran talveen näitä temppujaan.
Tiedänpä sitten seuraavalla parkkihallikeikalla varautua kasaan froteepyyhkeitä ja ennen parkkihallista poistumista klähmiä koko auton ympäriämpäriläpi, jotta kaikki kosteus lähtee.
Mahtaa se olla näky..


Mainokset

15 vastausta artikkeliin “Mitta täynnä

 1. Samaa ongelmaa podettu myös täällä ;-D Sitten kun joku ovi suostuu aukeamaan, niin se on takaovi. No ”nuorena” ja notkeana sitten takaoven kautta kuskin penkille. Monta kertaa olen herättänyt hilpeyttä, kun ovi ei ole edelleenkään avautunut määränpäässä, joten myös poistuminen on tapahtunut näppärästi takaovesta.
  Niin kuin jo sanoitkin: Kesää odotellessa!

 2. Tuosta ei aukea edes takaovi, saati takakontti. Siinä muuten olis säätämistä kun takakontin kautta pääsis sisään ja sit parkkihalliin ajaessa panisit parkin päälle, könyäisit takakontista ulos, kipittäisit automaatista lipun ja taas takakontin kautta sisälle XD

 3. Anteeksi Katja, mutta tälle viimeiselle kommentille ei voinut muuta kun nauraa :D
  Itse kuulun niihin jotka haluavat että lunta olisi jouluna. Sen jälkeen sitä en kaipaa. Saati pakkasta. Eli kevät. TERVETULOA!

 4. Ehdottomasti samaa mieltä, nyt saa tää talvi jo riittää. Mulla autossa kans tota oven jäätymis hommaa, kuskin ovi ei pysy kiinni ja on auto jo kerran jääny matkan varrelle töihin mentäessä. Mä olen niin vilukissa, et kovilla pakkasilla kääriydyn mielummin viltin sisään.

 5. Onkos volkkari? Meillä myös samoja vinkeitä ovien kanssa…meillä siis VW. Rasittavaa!

 6. Virtakäyttöinen kettu, voi jestas sun juttuja =) Meilläkin auto teki yhtenä aamuna sen ettei aukaissut ovia. Tuli joku sähköhäiriö, ja just tietty sellaisena aamuna kun olisi pitänyt lekurille joutua. Seuraavana päivänä sit ovet aukes ihan vaan simbala bim itsestään. Kiva tämä Suomen talvi ;)

 7. Mäkin oon menny takaoven kautti sisään kun en muuten päässyt..ja sen jälkeen olen suosiolla mennyt pyörällä töihin, kaikki villahuivit pään ympäri ”turnustettuna”.Tunturi kulkee hyvin ja emäntä saa pienen aamuverryttelyn samalla..

 8. I so feel you! Kato asiat edistyy täällä meilläkin; nyt on ovi auki, vaan se ei pysy kiinni. Vielä on vähän epäselvää onko se lukkomekanismi vaan jäässä vai tuliko siinä raivohöyryissään temmottua niin pontevasti, että hajosi koko kahva :D

 9. Naura vaan, niin muakin alkoi jossain vaiheessa itkun jälkeen naurattaa :) Tuosta muuten unohtui vielä se, että täytyis varmaan ottaa siinä automaatilla vielä yhteyttä valvomoon, jotta piteletkö sitä puomia vähän kauemmin yläällä, kun täällä on vähän niikö situeissöni päällänsä?

 10. Hah, jos sua jurppii talviautoilu niin mua talvipyöräily :-) Aamulla pitää päättää lämpimässä pyöräkellarissa, millä vaihteella tänään ajetaan (aika pienellä tuolla hangessa)vaihteet ei nimittäin toimi pakkasessa ja takajarruja on ihan turha yrittää pakkasessa käyttää eli käytössä etujarru ja kengänpohjajarrutus. Tosin ei tuolla pehmeessä mössössä paljon jarruja tarvitse päin vastoin. Sekä etu- että takavalo syttyy ihan kirkkaasti kun lähden lämpimästä liikeelle, mutta perillepäästyä molemmat lamput on pimeinä, ei kai patteri kestä pakkasta. Joten kesää, helteitä ja kevyitä vaatteita täällä odotellaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s