Ellos Kotini

Elloksella pyörii tällä hetkellä Kotini-kilpailu, jossa on ideana ladata kotinsa sisustustyylistä kuvia Elloksen sivuille, ja me muut käydään sitten tykkäilemässä niistä :)
Eniten tykkäyksiä saanut voittaa 500€ lahjakortin Ellokselle.

Kävin eilen illalla katselemassa noita kuvia ja vaikka tosi koti moni olikin tuttu blogistaniasta, niin täytyy silti todeta, että hyvin on sisustuspullat uunissa Suomen maassa.
Tosi hienoja sisustuksia!

Omakin suosikki sieltä löytyi.
Perustelen valintaani sillä, että tässä kodissa sisustustyyli oli puhdas ja jatkui yhtenäisenä läpi koko kodin.
Kuvat olivat kauniita ja ne olivat asukkaan itsensä ottamia.
Lisäksi kuvissa oli paljon ihania DIY-ideoita.
Käykäähän tsekkailemassa ja tykkäilemässä :)
Kuvia klikkaamalla pääset äänestämään.

Kaikki kuvat Mustikkamäen Tiinan luvalla laitettu.


Mainokset

29 vastausta artikkeliin “Ellos Kotini

 1. Mä olen jo käynyt äänestämäs Tiinan kotia! Se on myös minun lemppari-koteja muutaman muun kanssa -myös Sinun kotisi, Katja <3

 2. Heippa!
  Kävin jo aikaisemmin äänestämässä kyseistä kotia! Niin kaunista…Olen kotoisin Itä-Suomesta ja äitini säilyttää aina sisustusjutut paikallisista lehdistä. Viimeksi sain jutun Mustikkamäestä:)Mukavaa Viikonloppua!
  T:Satu

 3. Ja anonyymillä ei edelleenkään ole rohkeutta muuhun kuin nimettömänä puskista huuteluun :D

 4. Tykkään kanssa todella paljon Mustikkamäen sisustuksesta, vaikka meidänkin koti kisassa on, maku on samanlainen :) Kiva kun uusi blogi löytyi!

 5. No kiitos Katja ♥, etenkin tästä; ”tässä kodissa sisustustyyli oli puhdas ja jatkui yhtenäisenä läpi koko kodin.” No itsellä ei ole tosiaankaan tunnetta, että ”puhdas tyyli jatkuu yhtenäisenä koko talossa”, vaan kaikkea muuta. ;)
  Ja Sadulle kiitokset ja terkut ”koti-konnuilta.” :)

 6. Jos olisit kisaan osallistunut olisin kyllä heti tiennyt kelle ääneni annan :)
  Terveisin: kisasta vinkannut ;)

 7. No minusta on, enpä minä tosin mikään ekspertti ole tässä asiassa ;) Ja siitä minä just tykkään, sun varmasta tyylistä ♥

 8. Ai niin sinä tätä kisaa tarkoitit? Mää löysin sieltä sellattisen arvonnan jotta kun tykkää fb-sivuista niin sai osallistua :D

  Ja hei, kiitos ihan tosi hirmu paljon!!

 9. On herättänyt aika paljon kommentointia tuo kisa tuolla bloggareiden osalta, joten haluan sanoa seuraavaa; älkää kukaan nyt hyvän tähden äänestäkö vain ja ainoastaan sen takia, että kun ”sillä nyt on kiva blogi”. Tässä etsitään kauneinta sisustusta eikä sillä ole blogin kanssa mitään tekoa.
  Ihan sama homma kaikissa kuvakilpailuissa; äänestäkään vain ja ainoastaan sen kuvan takia, ei minkään muun syyn.

  Bloggareilla kuitenkin on ihan yhtäläiset oikeudet osallistua kisoihin, äänestäjät sen ratkaisun tekevät ketä äänestävät.

 10. Joo kyllä alkaa vähän turhan lipomiseksi mennä…heippa!

 11. Huoh.. Minulta löytyi sentään perustelut, miten on näiden anonyymien perustelujen laita? Tämä saa olla sitten viimeinen tämän kaltainen kommentti, jonka anonyymeiltä julkaisen. Erimieltä saa olla, mutta rajansa kaikella.

 12. Tässä vielä lisäkommenttia anonyymille, josko jäi tuolta aiempaa lukematta:

  ”On herättänyt aika paljon kommentointia tuo kisa tuolla bloggareiden osalta, joten haluan sanoa seuraavaa; älkää kukaan nyt hyvän tähden äänestäkö vain ja ainoastaan sen takia, että kun ”sillä nyt on kiva blogi”. Tässä etsitään kauneinta sisustusta eikä sillä ole blogin kanssa mitään tekoa.
  Ihan sama homma kaikissa kuvakilpailuissa; äänestäkään vain ja ainoastaan sen kuvan takia, ei minkään muun syyn.

  Bloggareilla kuitenkin on ihan yhtäläiset oikeudet osallistua kisoihin, äänestäjät sen ratkaisun tekevät ketä äänestävät.”

  Minusta Tiinalla on kaunein sisustus, ja sen perusteella äänestin. Siellä oli myös toinen minua tosi paljon miellyttävä sisustus, mutta olen ymmärtänyt, että kilpailukuvat ovat lehtikuvauksista otetut, joten siitä syystä se ei saanut ääniäni. Olen muuten äänestänyt myös useita muita yksittäisiä kuvia jotka eivät kilpaile kärkikahinoissa, eikä niiden tiedoissa ollut blogia mitä linkittää.

 13. Siis haloo!!! Kuka normi työssäkäyvä ihminen istuu koneella 4.42 jättämässä jotain anoja kommentteja jonkun blogiin. Taitaa olla juuri niitä anoja jotka käyvät vain heittämässä loskaa kaikkiiin mahdollisiin paikkoihin, kun ei ole omassa elämässä mitään muuta. Ja so what? Niin tiedoksi nyt ihan vaan sulle, olemme myös ystäviä ihan täällä live-maailmassa, jos siis Katja olisi osallistunut tuohon ed. mainittuun kilpailuun niin totta helvetissä olisin häntä kompannut.
  Katsos, that's what friends are for!
  Että siihen nähden voit kärvistellä siellä ihan niin paljon kuin haluat. ;P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s