Elokuun illat

Ne on nyt täällä, ihanat elokuun illat!
Viikonloppuna otin jo varaslähdön elokuun iltojen tunnelmaan ja istuin terassilla ihan väsymiseen asti.
Paljon lyhtyjä, kylmää mehua (lääkekuuri prkl..) ja torkkupeitto kaiken varalta. 
Mutta eipä sitä tarvittu.
Siinä sitä sitten istui kaikessa hiljaisuudessa ja katseli pellolle nousevaa usvaa.
Oikea terapiahetki omassa yksinäisyydessä.

Näitä toivon paljon lisää!


Mainokset

30 vastausta artikkeliin “Elokuun illat

 1. Elokuun illoissa on jotain niin tunnelmallista. Ei vielä talvi mutta kesä alkaa kääntyä jo syksyyn. Lyhtyjä, vilttejä,hyvää seuraa,mukava kirja,lasillinen kuohuvaa kera hyvän ruuan.

  Toisaalta elokuu tuo myös paniikkia tekemättömiin kotitöihin ja talveen valmistautumiseen :)

 2. Elokuu… lupaus alkavasta syksystä.. Mutta elokuu on paha kun mökkeilyltä kotiutuu elokuussa.. niin alkaa taas aivo työ käymään.. sisälle muutosta ;)

  Kivaa alkavaa viikkoa!!

 3. TALJA! Senkin nero! Minä oon miettinyt koko kesän, mitä laitan parvekkeen tuoleille syksyksi/talveksi, kun kesäiset kukkaistuimet pitää ottaa pois! :D

 4. Ihania kuvia, ihan mahtavia :-) Saanko vielä kysyä neuvoa kuinka teit nuo sängynpäädyt? :-) Kun olen ihan uunona lähdössä projektiin :-)

 5. Kaunista ja tunnelmallista. Eikö teillä itikat ole haittana? Meillä niitä riittää niin, että ulkona ei pysty olemaan vaikka niin ihanaa se olisikin ja nyt etenkin kun on niin ihanan lämmintä, harmi :(

 6. Ihastuttavat kuvat! Pallovalosarja kiinnostaa minuakin, kiitos ostopaikkatiedosta. Aion viettää nelikymppisjuhlia puutarhassa (koska ei tietty sada…) elokuun lopulla, tuollainen sopisi hienosti teemaan.

 7. Hauska tuo lyhty. Yksinkertainen, kaunis ja symppis. Elokuun illat on parhaita.

 8. Kyllä, koko kesä voisi olla elokuuta lämpimine päivineen ja pimeine iltoineen

 9. Voi siinä oli niin rauhallista istua. Ei tuulenvirettäkään, linnun lauluakaan ei kuulunut. Ihan täydessä hiljaisuudessa ja sai istua ja katsella pellolta hiljaa hiipivää usvaa. Ihan täydellinen ilta!

 10. Maalasin ensin ja sitten vaan ruuvattiin ne toisiinsa kiinni. Lattialla nojaavat seinän ja sängyn välissä :)

 11. No nyt on itikat vähentyneet ihan selvästi ja hellepäivisin niitä ei ole juuri ollenkaan. Kai ne sitten lymyivät tuolla metsän kosteudessa silloin. Muuten meillä on tässä terassilla pöydän alla aina pari hyttyskiekkoa palamassa. Melkoisen hyvin pitävät hyttysen kaukana. Ensi kesänä täytyy sitten kokeilla sitä verkkovirralla toimivaa laitetta. Aika paljon on sitä kehuttu.

 12. Nuo ovat meidän hääjuhlista jääneitä pikkulyhtyjä. Meilä oli puiden väleihin pingotettu rautalankaa ja siihen ripustettuna tällaisia lyhtyjä. Aivan ihana tunnelma!

 13. Se oli niin itsestäänselvää, ettei meikätyttö tajunnut ;)

 14. Ihanan tunnelmallinen kuva :) Meillä on samantapaisia pilttipurkkilyhtyjä sekä myös nuo samat valot jääneet viime vuoden hääjuhlista :) Pian onkin vuosipäivä ja päätettiin järjestää kreikkalaiset puutarhajuhlat perheillemme :)

 15. Toc Toc! allowed? I come in? Hello my name is Gilda. are an Italian blogger. I discovered your blog by accident. Congratulations for the pictures are beautiful. I find your blog and your home very interesting and I'd like to introduce them to my followers. I wondered if it was possible to have permission to post your pictures in a post dedicated to your blog.Resto waiting for your own risposta.Un hug from italy. Gilda
  P. S. sorry for my bad English

 16. Ihana tunnelma.
  Tykkään kanssa elokuusta ja syksystäkin, vaikka se tietääkin talven tuloa. Nyt aion kuitenkin vaan nauttia uudesta terassista ja unohtaa että talvikin tulee…

 17. Meillä on tänäänkin ollut niin mahtava hellepäivä, ettei vielä onneksi tarvitse talvea tai syksyäkään ajatella.

 18. Hei Gilda, thank you for your nice message! Feel free to use any photos you like as long as they don't represent any people :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s