Pinterest, once more

Casa-blogeihin siirtymisen myötä olen joutunut rukkaamaan uusiksi asennettani Pinterestiä kohtaan.
Mielipiteeni sivustosta ei oikeastaan ole vieläkään muuttunut, mutta valitsin kahdesta pahasta pienemmän pahan ja pinnaan kuvani sinne jatkossa itse.
Näin pystyn huolehtimaan ainakin lähteiden oikeellisuudesta.
Voit seurata minua täällä :)


Mukavaa uutta viikkoa!
Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Pinterest, once more

 1. Etkai lopeta kokonaan tänne bloggerrin kommentointia?? tuo printerest on vaan kertakikkiaan niin sekava, että miulta jääpi ainakin seuraamatta sitten kokonaan :(

 2. En veikkonen! Nuo vaan tuntuu nuo kuvat löytävän tiensä Pinterestiin estokoodista huolimatta, joten itse lataamalla voin huolehtia ainakin lähdetiedot kuntoon. Eli Pinterest kulkee siis blogin rinnalla :)

 3. Mä en oo oikein päässy kärryille ton pinterestin suhteen?!
  Valaise ny tyhmää!:D

 4. Noh.. Niin kauan kun pinnaat sinne vain omia kuviasi, niin olet selvillä vesillä. Jos pinnaat sinne jonkun toisen kuvia, rikot tekijänoikeuksia vaikka lähdelinkki sinne tulisikin. Mitä sitten tulee taas Pinterestistä blogeihin otettuihin kuviin, niin kuvien lähteeksi on laitettava se oikea lähde, ei Pinterest. Tosin enpä nyt oikein sitäkään suosittele, koska et voi millään tietää onko kuva Pinterestissä luvallisesti vai luvatta (rikot tekijänoikeuksia). Ja kaiken lisäksihän et saa julkaista toisen ottamaa kuvaa ilman kuvaajan lupaa, oli se sitten Pinterestistä otettu tai ei.

  Kaikenkaikkiaan tekijänoikeuksia ajatellen huono juttu. Mutta koska minunkin kuvia sieltä estokoodista huolimatta löytyy, ratkaisin asian näin. Tosin estokoodi blogissani edelleen on kuvattavia-osion vuoksi. Nimittäin kun kuvaan vieraita ihmisiä, otan heiltä suostumukset julkaista kuvat tietyillä sivuilla ja Pinterest ei niihin sivustoihin kuulu. Siksipä ei yhtään hyvä juttu jos tämän kategorian kuvat sattuisi sieltä (tai jostain muualta) löytymään.

  Monesti perustellaan, että mitä nettiin laitat se siellä pysyy ja elää, mutta tekijänoikeuslaki kuitenkin velvoittaa, räksytettiin sitä mitä tahansa :)

 5. Heips! Joskus aikanaan pinterestistä blogissasi vaihdettiinkin muutama ajatus, ja nyt on pakko palata kommentoimaan. :)

  Päädyin itse ihan samaan ratkaisuun jokunen aika sitten. Koin hyväksi liittyä itse Pinterestiin ja pinnata sinne itse omia kuviani. Kuten sanoit, pysyy paremmin kärryillä siitä, mitä tapahtuu.

  Silti samaa mieltä tekijänoikeuksista…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s