Bling blingiä makkariin

Makuuhuone on yksi meidän kotimme murheenkryyneistä lähinnä tuon jättikokoisen sänkymme takia. 2×2 metriseen sänkyyn kun ei ihan valtavasti ole päiväpeittovaihtoehtoja tarjolla. Nyt makuuhuone on saatu kuitenkin vietyä sen osalta päätökseen, kun sain tehdä yhteistyötä Lennolin kanssa ja valita Lennolilta mieluisia tuotteita.

Itse tein sattuneesta syystä täsmäiskun päiväpeittovalikoimaan ja valitsin meille hopeansävyisen Honka-päiväpeiton. Peitto on 100% silkkiä ja tuo juuri sopivasti bling blingiä makkariin. Riviera Maisonin tapetti on aika hallitseva, mutta Honka on kuin tehty tapetin kaveriksi. Sävymaailmat sopii yhteen just eikä melkein. Kuvion voimakkuutta hieman pelkäsin etukäteen, mutta se on onneksi hyvin hento.


Päiväunille valitsin mielettömän pehmeän, muhkean ja lämpimän Uljas-torkkupeiton. Tämä on rehellisyyden nimissä ehkä ihaninta mitä olen koskaan käsissäni pidellyt. Silkkinen karva yhdistettynä pehmeään säämiskään, puhdasta luksusta! Myös lapset ovat huomanneet peiton ja se kulkeutuukin kummallisesti joka aamu ja ilta sohvalle :)

Seuraavaksi mun on ehdottomasti perehdyttävä paitsi petaukseen, myös verhojen sekä uuden sängynpäädyn hankkimiseen. Tämä vanha on jo vähän liian karvalakkimalli kaiken tämän blingtsun keskellä. Sillä välin suosittelen teitä ehdottomasti tutustumaan Lennolin verkkokauppaan, sillä siellä oli paljon tuotteita joita en itse osannut kuvitellakaan lemmikkien tarvikkeista lähtien :)
*blogiyhteistyö, tuotteet saatu blogin kautta*
Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “Bling blingiä makkariin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s