13. luukku

Kaunis kiitos kaikista kommenteista ja lukuisista sähköposteista, joita sain edellisen postauksen jälkeen :) Lupaan vastata jokaiseen viestiin vielä tämän viikon aikana. 
Eilinen luukku jäikin blogissa väliin ja niin saattaa käydä tulevaisuudessa vähän useamminkin. Päivässä kun on vain rajallinen määrä tunteja ja päivänvalo kuvausta ajatellen vähäistä, niin ajattelin tehdä jatkossa osan päivityksistä suoraan facebookiin. Siispä jos et jo tykkäile Tirlittanin fb-sivusta, niin nyt viimeistään se kannattaa tehdä täällä *klik klik* :)
Mutta tänään päivitellään ihan blogin puolella. Lahdessa on toista vuotta peräkkäin ihastuttava Joulukylä. Viime vuonna en kylässä ehtinyt lainkaan vierailemaan, joten tänään tilanne korjattiin heti avajaispäivänä. Joulukylän myyntipaikkaa on pitänyt hakea, joten Lahden joulumarkkinoiden tyylisiä krääsämyyjiä sieltä ei onneksi löydä. Sen sijaan sinne on valittu reilusti käsityöläisiä sekä muutama herkkukoju. Kylästä löytyy myös iso esiintymislava, jolla on ohjelmaa päivittäin. Esitysten välillä kaiuttimista kaikuvat joululaulut.

Kaikkiaan aivan ihanan tunnelmallinen Joulukylä, jossa kannattaa ehdottomasti poiketa mikäli liikkuu Lahden kauppatorin ympäristössä :)

Tuiskuista torstaita!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s