18. luukku

Joulupuu on maalattu ja nyt se on jo sisällä..
Meidän joulukuusemme on tänä vuonna pitkän pohdinnan jälkeen jotain vähän erilaisempaa. Valkoinen kuusi on tässä talossa jo niin nähty, että se sai jäädä varastoon makaamaan. Ajatus havujen siivoamisesta vielä juhannuksenakin ei myöskään suuremmin innostanut, joten siinä meni oman metsän aito kuusi. Hollantilainen(?) viljelty kuusi olisi miellyttänyt tosi paljon ulkonäöltään, mutta hinta nousisi parin päivän lystistä liian korkeaksi. Ja kai sekin neulasia tiputtaa. Meikäläisen hoidolla ainakin.
Mitäpä jäi jäljelle? Vihreä tekokuusi, joka ei miellytä silmää ei sitten yhtään. Selkeä nou win situeissön. Musta kuusi oli pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa, mutta koska taloudesta löytyy jo kaksi tekokuusta, en todellakaan aio enää kolmatta ostaa. Mutta mutta…
Ainahan meillä on suhumaali ;) Siispä pinotexia pintaan ja kuusikin nuortuu. Nyt meillä on musta kuusi ja ai vitsit että mä diggaan! Sävy ei ole kova musta, vaan pehmeän mattainen jonka alta pilkottaa paikka paikoin vihreää. Just täydellinen! Sen kun vielä kuorruttaa hopeisilla palloilla ja tähdillä, niin joulufiilis alkaa olla aika kohdillaan. Lopulta koko komeus humpsautetaan rottinkikoriin. Joka ehkä saa vielä harmaan suhumaalisävyn ylleen..
Lapsetkin on ihan innoissaan mustahopeasta kuusesta. Mitäpä sinä tykkäät, 
h​itti vai huti?


Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s