Metsäpirtin vuosi 2012

Vaikka vuosi on mennyt tosi nopeasti, on siihen mahtunut silti tosi paljon kaikkea. Paljon sellaista, jota en villeimmissä päiväunissanikaan uskaltanut haaveilla. 
Tammikuun paukkupakkasissa kuvattiin joulukirjaa ja rempattiin eteiseen isoa liitutauluseinää.
Helmikuussa kirjan kuvaukset jatkuivat ja hurahdin jälleen kerran Riviera Maisoniin.
Maaliskuussa innostuttiin lisääntyneen valon myötä uudelleen sisustamisesta, uusittiin keittiön ruokaryhmä sekä valmisteltiin pääsiäistä. Ja tietysti kuvattiin joulukirjaa :)
Huhtikuussa kuvattiin joulukirjaan viimeiset aukeamat ja tein opintojeni näyttötyön; messuosaston.
Toukokuussa kotoiltiin ja nautittiin aikaisin alkaneesta kesästä. Puuhailupuolella tein ensimmäiset tekstitaulut, joista tulikin sitten aika iso hitti :)
Kesäkuussa viimeistelin koulutöitä, juhlimme juhannusta ihanalla Mustikkamäellä ja sisustelimme keskimmäisen huonetta uuteen uskoon. Kuun aikana kävimme miehen kanssa myös kahdenkeskisellä lomamatkalla.
Heinäkuussa kesän vietto jatkui ja koko kuukausi pyhitettiin lomailulle. Sisustuspuolella olohuoneeseen saapui lavapöytä.


Elokuussa lapset palasivat koulunpenkille ja mies töihin. Itsekin palasin pienimuotoisesti työmoodiin ja kuvasin muutamat asiakaskuvaukset. Sisustuspuolella olohuone sai kultaiset sävynsä ensimmäistä kertaa ikinä sekä tuunasin Mustikkamäen Tiinan innoittamana liitutaulun keittiöön. Muitakin tuunauksia tein Metsäpirtin pihakirppistä silmälläpitäen ja vessan pintaremonttiakin aloiteltiin. 


Syyskuussa hain uutta työpaikkaa ja aloitin blogini kanssa Casa Blogit-sisustusblogiportaalissa. Sisustuspuolella hurahdin washiteippituunailuihin ja muutamia kivoja blogiyhteistöitäkin tuli. Suurimpana THE juttuna syyskuulta kuitenkin on mielessä esikoiskirjani ilmestyminen.


Lokakuussa aloitin sitten uudessa työpaikassa. Kankaiset ikikimppuni julkaistiin Häät-lehden lokakuun numerossa ja olohuoneeseen kotiutui uusi sohva. Tuunailurintamalla tein lastenhuoneeseen uuden lampun sekä perhoslyhdyt.


Marraskuu sujui joulua valmistellen ja töissä. Työrintamalla otin myös uuden aluevaltauksen aloittamalla Terassilehden bloggaajana ja kolumnistina. Koti alkoi saada pikkuhiljaa jouluisempaa asua ja minipirkon huoneeseen löydettiin tapetti.


oulukuussa irtisanouduin Casa Blogeista ja Metsäpirtissä hiljennyttiin joulun viettoon. Pientä puuhastelua toki piti tuunausrintamalla harrastaa, sillä vihreä muovikuusi sai muuntautua mustaksi.


Huh, kuinka paljon tapahtumia mahtui vuoteen 2012! Kaikki tämä plus paljon muuta henkilökohtaisen elämän puolella, kivoja ja vähemmän kivoja juttuja. Kaikenkaikkiaan mennään positiivisella puolella ja ensi vuodellekin on jo tiedossa monta kivaa juttua ja kohokohtaa. 
​Vuotta 2013 innolla odottaen!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s