Eteinen to be continued..

Nyt kypsyin tuohon meidän eteiseen ja aloin pyörittelemään päässä ideoita. Sehän on siis valtavan kokoinen tila, joka ei oikeastaan ole näyttänyt eteiseltä eikä oikein miltään muultakaan. Nyt ajattelin, että se saa reilusti olla eteinen ja myös näyttää siltä. Niinpä pieni huonekaluralli pääsi valloilleen. Aika ja voimat vaan loppui kesken, joten huomenna jatketaan jos ehditään. 


Siispä to be continued..
Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Eteinen to be continued..

  1. Alku näyttää lupaavalta….ihana tuo riippuva lyhty, onko sähkö vai kynttilä?Tepa Seinäjoelta

  2. Mites jos selkiyttäisit,pois turhat rusetit ym.?Bestå kaapit vai mikäseoli ikeasta tms.?On muuten teidän koti aikalailla muuttunut,kun tänään tuli tilan uusinta:)Näin on käynyt meilläkin…maalaisromantiikka jo yököttää:)

  3. Kiitos, mutta bestå ei ole sitten lainkaan minun juttuni. Eikä myöskään tuon eteisen, siihen tilaan ei korkeakiiltovalkoinen sopisi mitenkään. Kaiken lisäksi kun tarkoitus on mennä jo olemassa olevilla kamoilla, eikä uusia koko kalustusta, niin näillä sitten mennään. Koti on tosiaan muuttunut ja onhan noista kuvauksistakin jo reilusti aikaa. Maalaisromantiikka ei minua yökötä lainkaan, siinäkin on paljon elementtejä joista pidän ja tuon niitä tarvittaessa omaankin kotiin :)

  4. Juu, se vaan ei ole mun makuun… Ja minusta täytyy huomioida vähän tilaa ja taloakin mihin kaluste on tulossa. Tänne se ei vaan sopisi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s