Makuuhuoneen kevättuulet

Jo jonkin aikaa mä olen kaivannut makkariin jotain piristystä. Väreistä ja matskuista mä diggaan ihan tosi paljon, joten niihin en halunnut puuttua, mutta jotain uutta tekis mieli.

No, jos kaikki on mieluista niin vaikia siinä on tietysti muutosta tehdä. Järjestyksen vaihtaminen tosin tehoaa aina, joten niinpä makkari pyöräytettiin ympäri. Huone on toiseen suuntaan kapeampi, joten yöpöydistä jouduttiin luopumaan. Toisaalta, eipä niillä juuri käyttöä ollut kuin lehti-/kirjatelineinä, joten ei haittaa.


Sängynpääty ei ole miellyttänyt enää hetkeen, mutta koska sitä tarvitaan, naamoitiin se vähän erityyliseksi. Päätyä nostettiin parisenkymmentäsenttiä ylös lattiasta ja siihen kiinnitettiin ennen sängynpäädyn yläpuolella roikkunut peili. Mä olin vähän kahden vaiheilla haluanko tuohon kohtaan peilin (vrt. peili katossa ;)), mutta ihan hyvä se siinä on. Avartaa tilaa tosi paljon, kun peilaa näkymää olohuoneen puolelta.

Valaistuskin meni uusiksi kun yöpöydät poistuivat. Kiinnitin suoraan päätyyn tasot jalkalampuille. Valonauhasta en ollut vielä valmis luopumaan, mutta sen paikkaa siirrettiin vähän alemmas ja nyt ne valaisevat peilin kautta. Verhot uusittiin hopeisiksi, tosin kangasta oli liian vähän ja verhot ovat miun maun mukkaan vähän turhan kapoiset. Vielä kun joku jaksaisi ne silittää ;)


Keväistä tiistaita blogistaniaan :)
Mainokset

9 vastausta artikkeliin “Makuuhuoneen kevättuulet

  1. Repesin tolle vertaukselle peilistä katossa :D Jos joku laittais sellasen, nii kehtaiskohan sen esitellä blogissaan? :)

  2. Ihanat hopeiset sävyt!
    Peilistä voi aamulla herätessä heti tarkistaa julkisivun ;)

  3. Hyvältä näyttää, upeat värit, mutta (ehkä verhot pitäis jaksaa silittää) laskeutuvat sitten kauniimmin. Heh..heh Tepa Seinäjoelta

  4. Tällä järjestyksellä näkymä olkkarista makkariin on paljon kauniimpi, sitähän sitä useimmiten katsellaan. Sitten taas makkarissa ajateltuna sänky on kauniimpi tapettiseinää vasten, mutta vaihtelu virkistää välillä. Jopa mies antoi positiivista palautetta, vaikka vastusti järjestyksen vaihtoa viimeiseen asti ;)

  5. Siitähän vois heittää haastetta kehiin. Eihän sitä tiedä vaikka jollain sellainen oliskin, kuvista olis ainakin helppo rajata pois :D

  6. Jeps, se julkisivu ei vaan välttämättä ole kauhean inspiroiva heti aamusta ;) Tai sit vallan saakin oikean energiapiikin, jotta herttinen sentään kiireellä naamaa harjaamaan :D

  7. Hei! Teidän makuuhuone on niiin kaunis! Muistatko, mistä tuo tapetti on? Etsin meille hieman samanlaista tunnelmaa ja tuo tapetti sopisi talon muuhunkin ilmeeseen mainiosti :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s