Pihapiiri 2013

Lahdessa oli viikonloppuna taas vuosittaiset Pihapiiri-messut. Mekin piipahdettiin minipirkon kanssa messuilemassa, mutta mun täytyy sanoa, että oli aika iso pettymys. Messut oli kutistuneet tosi pieniksi ja myyjäpuolelta mieleen jäi lähinnä useat kukkasipulimyyjät.
Muutama kiva idea messuilta kuitenkin mukaan lähti jatkojalostusta ajatellen. Mm. tuollainen kukkakuppikakku olisi kiva idea kukkakimpun sijaan vaikkapa rippilapselle.
Muutama kiva idea kukkaruukuiksi puutarhaankin oli. Nuo housut ovat kyllä niin hauskat, että sellaiset on ehkä pakko hankkia kesäksi rappusten pieleen :)
Muistaakseni Koulutuskeskus Salpauksen standilla oli kiva idea istutuspöydälle sekä aivan mahtava kaapisto työkaluille.
Lisäksi kuusi eri yritystä olivat toteuttaneet omat terassit messuille. Meidän ehdoton lemppari oli Hong Kongin terassi nro 6.
Terassisisustuksissa oli värejä käytetty tosi runsaasti, mustavalkoisuus on siis ilmeisesti väistymässä.
Iloa maanantaihin!
Mainokset

27 vastausta artikkeliin “Pihapiiri 2013

  1. Nyt harmittaa, että skipattiin nämä pihapiiri-messut :) Mutta onneksi kuvista saa ihailla upeita luomuksia! Ensi vuonna sitten taas ;)

  2. Hei tosi kivoja kuvia olet napsinut! Tosiaan, oli jollain lailla vaisummat messut kuin ennen, monen muunkin mielestä. Seuraavalla kerralla sitten taas, kun on uudet remontoidut hallit käytössä… Harmi, että Pihapiirit taidetaan järjestää vain joka toinen kevät, eli vasta 2015 seuraavaksi?

  3. Multa jäi ne Helsingin viime viikkoiset väliin, joten näille oli pakko päästä :)

  4. Jo viime vuonna moni kommentoi pettyneen puoleisena, mutta tänä vuonna oli menty vielä huonompaan suuntaan. Onko tosiaan seuraavan kerran vasta 2015? Toisaalta ymmärtää hyvin, jospa sitten kahden vuoden päästä taas uudella innolla esille :)

  5. Löytyihän sieltä kivoja ideoita toteutettavaksi! Inspiroivaa viikkoa! Tepa Seinäjoelta

  6. Kuvista näyttäisi siltä, että katseltavaa on riittänyt. Vai oliko tässä vain parhaat palat :) Kiitos messutunnelmista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s