Juhannuskilpailu!

Eilisessä postauksessa lupailin pientä juhannuskilpailua kiitoksena teille ihanille, paljon kommentoiville lukijoilleni .
Kilpailun palkintona on 1L purkki Tikkurilan mustaa koulutaulumaalia. 

Kilpailuun osallistut kertomalla kommenttiboksiin
perjantaihin klo 18 mennessä 

mihin sinä käyttäisit purkillisen tätä maalia?

Kilpailun lahjomattomana raatina toimii perheemme arvovaltainen nuoriso (5 kpl), joka juhannusaattona valitsee mielestään parhaan käyttötarkoituksen maalille ja siis voittajan. Jokaisella on tällä kertaa vain yksi osallistumismahdollisuus, käyttäkää se hyvin ;)


*Voittajan maalin tarjoaa Tikkurila*

Onnea kaikille tasapuolisesti!
Mainokset

54 vastausta artikkeliin “Juhannuskilpailu!

 1. Nuoren huoneen oven johon liidulla otsikko vieraskirja ja kaverit voivat kirjoittaa siihen tervehdyksiä,mietelauseita yms.-Katja.M.

 2. Arvon raati, meillä asuu 3 tasmaanian täystuholaista. Niitä joku lapsiksin kutsuisi. Ne piirtelee ovet, seinät, ikkunat, sängynpäädyt. Ja kun kynät oli takavarikoitu luovuus iski ja teki taidetta kynsilakalla.Voin kertoa että olin hyyyyvin onnellinen kun yritin ensin poistaa sitä kynsilakanpoistoaineella fiksusti, ja aikani ku hinkkasin tajusin että sinne lähti maalipintaki. Riemulla ei rajaa! ;) Tämä on hätähuuto hulluksi tulevalta äidiltä! Luovuus kunniaan, mutta nyt koittaisin tällä purkilla onnistusko meillä muksut kohdistaa taideinnon oikeasti rajattuun kohtaan, koska jos tämä purkki ja sillä maalattu ovi pysäyttää tuholaiset, käyn ostamassa sitä sitten PALJON lisää ja vuoraan monta seinää sillä. :D Ehkä valelen myös itseni- hermoromahduksen välttämiseksi. Tässä meidän tarve purnukalle.

 3. No lastenhuoneen pöytään tietysti – pöytäpinnathan oli ainakin omassa lapsuudessa niitä parhaita piirustuspapereita, mutta silloin pöytälevyyn piirtäminen kiellettiin jostain syystä aina ;)

  Hyvää juhannusta! :)

 4. Kauhean usein en kommentoi, vaikka usein Punatukan blogilistalta tänne pujahdankin…
  Pannuhuoneen ovi kaipaa mustaa pintaa ylleen, magneettiinen se onkin jo ihan omasta takaa!

 5. Kun noita rinsessoja (pojantyttäriä) on kolme kappaletta, eskarilaisesta puolitoistavuotiaaseen, ja mummun luona on yksi lasten pöytä ihan heille hommattu askarteluja ja piirtelyjä varten, niin JUST SEN PÖYDÄN maalaisin :D
  Saisivat taiteilla suoraan siihen kaikki kolme, kaikkia paperikuviakaan kun ei oikein voi tallettaa – tuosta vois vaikka kuvata parhaat talteen!

  Hauska juttu tuo liitutaulumaali, ei olis muinoin koululaisena voinut kuvitellakaan :)

  Hauskaa juhannusta!

 6. hmm..maalaisin koko kämpän jos pystyisin. meillä lapset on siinä ihanassa isässä että taidetta syntyy seiniin,oviin,lattioihin ja mihin nyt vain kynä sattuu osumaan. Tenavien huoneeseen maalaisin kaapin ovet tuolla ja taitas siitä vielä riittää pöydän pintaankin. tenaville hyötykäyttöön siis..

 7. Minä maalaisin lastenhuoneisiin muistitaulut, samoin eteiseen muistettavista/muistutettavista asioista. Keittiö saattaisi saada ruokalistataulun…

 8. Maalaisin ehdottomasti meidän eteisen seinän sillä, koska täällä asuu niin hömelöitä ja välillä niin huolimattomia ihmisiä, että olisi hyvä aina kirjoittaa taululle mitä pitikään muistaa :D Varsinkin tämä raskausdementia on pahimmasta päästä ;) Avaimet on löytynyt jääkaapista kovan etsinnän jälkeen ja asioita on unohtunut pahasti. Tämä maali tulisi siis niin tarpeeseen!

 9. Meillä on talossa pieni 'kuntosali'huone, jossa on punttipenkki, ylä- ja alatalja ja vapaita painoja. Huoneen seinälle olisi kätevä kirjoittaa aina sen päivän treeniohjelma!

  -Sara

 10. Nyt tulikin vaikea kysymys.
  Minähän laittaisin sitä vähän sinne sun tänne mutta ekaks varmaan laittaisin teinarin oveen johon on nyt liimattu muutama tarra muistona liian nopeasti menneestä lapsuudesta.Seassa on myös sähköpylväästä tuttu keltainen kyltti :)Jospa ovi ei sitten olisi niin hengenvaarallinen :)

 11. Meillä olisi käyttöä tuolle maalille vaikka kuinka…. Mutta luulen, että ekaksi maalaisin kahden teinin huoneen oveen liitutaulun, johon saisivat itse kirjoittaa viestin… No, se viesti varmaan olisikin että; Ei saa tulla !!!
  Heh… Työ/vierashuone, joka toimii askarteluhuoneena kaipaisi seinälleen ison liitutaulun eli se olisi sitten tokana :)
  Aurinkoista Juhannusta toivottelee Merkkari

 12. oi, olispa ihana ja tarpeeseen tuleva palkinto :) Me muutettiin keväällä uuteen omakotitaloon, missä seinät on toistaiseksi vedetty ainoastaan valkoisella maalilla. Lastenhuoneeseen olis mahtava saada liitutauluseinä (tai siis osa seinästä) minne 4 pientä piirtelijää saisivat omat tervehdyksensä jättää :) Jos vaikka sitten jäisi nuo muut seiniin yms. piirtelyt sikseen :D

 13. Eteisen valkoinen seinä tarvitsee kipeästi uutta pintaa. Alkaa sen verran olla elämisen jälkiä, että liitutaulumaali sopisi siihen vallan mainiosti. Siihen voisivat sitten vaikka vieraat lähtiessään jättää puumerkkinsä tai perheenjäsenet viestitellä toisilleen:)

 14. Tuttu maali! Olemme tehneet monenlaisia, -kokoisia ja -muotoisia liitutauluja oppilaiden kanssa teknisen tunneilla ja myös vetämässäni kässäkerhossa. Nyt vaihdan työpaikkaa ja syksystä alkaen olen ekaluokan opettaja! Siitä innoissani haaveilen tekeväni vanerisen nukketeatterin/kioskikojun, jolle taatusti löytyisi käyttöä pikkuoppilailla ja yli-innokkaalla opella! Sen idea on, että etulevyssä on näyttämöä/kioskin/postikonttorin yms. luukkua varten aukko ja sivupalat kiinnittyvät siihen saranoilla. Saan sen nostettua syrjään, kun se ei ole käytössä. Ja liitutaulumaali sopisi siihen siksi, että sen voisi sitten vaihtuvilla teksteillä ja kuvilla lapset itse saada muokattua tarvittavaan näköön, kulloisenkin leikin tai esityksen mukaan. Pikkuinen esirippu siihen tulee myös, ja ehkä myös luukut kioskia varten! Miltäs kuulostaa? Itse tuskin maltan odottaa!

 15. Ihana Juhannuskisa!
  Meidän perhe muuttaa kahden viikon kuluttua uuteen kotiin. Tavaroita pakkaillessani huomasin, että lasten pienet ja kovin taiteelliset kötöset olivat salaa väritelleet tussilla seinää verhon takaa (…suurkiitos taika-sienelle joka irrotti jäljet…)! Niinpä päätin, paperivaraston huomattavan suurennuksen lisäksi, maalata uuteen kotiin liitutaulumaalilla seinään sopivalle korkeudelle alueen, jonka rajaan kehyksillä, ja jonne lapset saavat ohjata taiteellisen luovuutensa.
  Ei mikään uusi idea, mutta varmasti toimiva ja oikea ratkaisu – ties mitä Picassoja näistä on kasvamassa.

 16. Mikäli voittaisin koulutaulumaalin maalaisin sillä viime kesänä remontoidun kodinhoitohuoneemme yhden, tällä hetkellä valkean, seinän tai rajattuna seinän, että 3 ja 1 vuotiaat lapsenlapseni vierailleessaan luonamme saisivat ”luvan takaa” piirtää seinään.
  – Anjuska –

 17. Maali tulisi tarpeeseen! Muutamme pian isompaan asuntoon, ja lapset saavat vihdoin omat huoneet. 2,5-vuotias ehkä lopettaisi pöytäänsä piirtelyn kun saisi taiteilla seiniin ihan luvan kanssa. Ainakin toivomme niin :)

 18. Meillä on juurikin remonttikohteena tulevan ekaluokkalaisen huone. Sinnehän tuolla maalilla saisi maalattua seinälle liitutaulun, tai sitten vaatehuoneen oven voisin maalata. Tosin olen miettinyt mieheni vanhan koulupöydän maalaamista mustaksi, mahtaiskohan se onnistua tuolla? Ainakin osittain :)

  Jännittävää juhannuksen odotusta!

 19. Ei mene omaperäisyydessään top kolmeen, mutta jos mulle arpa onnen soisi, niin käyttäisin maalin lipastonkaappien ovien maalaukseen.

  Kaappi tulisi vihdoinkin käyttöön lastenhuoneeseen :)

  *täytyy pitää peukut pystyssä* ;)

 20. Pojan pitaisi tehda yrttitikkuja myyntiin Kesakiskalle, lasten ikiomalle. Meilla on maali lopussa eli tarpeeseen tulisi.

  Aurinkoista juhannusta!

 21. Tekisin lapsille koulutaulun, johon käyttäisin tämän maalin! Se sopisikin niin hyvin tuonne tyttöjen huoneeseen! Koululeikeille tulisi nyt oikea taulu :) Se olisi mukavaa.

  heini.hensu@gmail.com

 22. Maalaisin maalilla joko makuuhuoneen oven, johon poikamme saisi piirrellä kivoja kuvia ilahduttamaan isiä ja äiskää tai välioven, johon voisimme kirjoitella toisillemme viestejä.
  s.kansakoski@luukku.com

 23. Mä maalaisin tällä suht ison vanerin, joka on ollut odottamassa 'jotain' käyttöä. Alaosaan saisi lapsi piirrellä mitä haluaa, yläosa olisi mulla muistilista-käytössä. Vanerin sijoittaisin askarteluhuoneeseen seinää vasten, sohvan viereen, ja voisin sit tarvittaessa vedellä siihen vaikka viivoja virkatessani tai neuloessani, niin pysyn riveistä kärryillä :)

 24. Maalaisin palan lastenhuoneen seinää (kun lattiaa en voi), että luvan kanssa saa piirtää piirustukset seinään. :)

 25. Arpaonnea lähden tavoittelemaan seuraavalla perusteella…

  Minä maalaisin liitutaulumaalilla ystäväni kylpyhuoneen oven ulkopuolelta, miksei myös sisäpuolelta jos maali riittää. Ovi on aivan karmeassa kunnossa, alhaalta halki ja valkoinen maali kellertää. Toki ongelma ratkeaisia vaihtamalla ovea, mutta se vaatisi jo pitkän pennin eikä taloudellinen tilanne salli hänelle sitä tällä hetkellä, tiedän että oven kunto vaivaa hän usein. Näin ollen maalaamalla ovi liitutaulumaalilla saataisiin tehtyä todellinen muodonmuutos ja ystäväni olisi varmasti enemmän kun kiitollinen siitä ja minä haluan tehdä hänelle sen yllätyksenä, koska hän on sen arvoinen <3

 26. Lapsenlapseni Tino saisi täällä mummolassa olevaan leikkimökkiin kokonaisen liitutaulumaalatun seinän…siinä sit mummin kanssa vähän taiteiltais…jos maalia jäis…niin Tinon kotiin tehtäs myös mustaa seinää:)

  Leppoisaa ja aurinkoista keskikesän juhlaa,Jussia:lapsille terveisiä:)

 27. Maalaisin keittiön seinälle ison viikkopäivyrin, johon jokainen saisi sunnuntaina kirjoittaa seuraavan viikon menonsa, jotta pysyisi äitikin menossa mukana ;) Kirsi (kirsi.k.tahtinen@gmail.com)

 28. Maalaisin puutarhassa oleviin kasvulaatikoihin reunat koulutaulumaalilla, jotta niihin voisi kirjoittaa, mitä kasveja laatikoissa kasvaa.

 29. En ole koskaan käyttänyt liitutaulumaaleja, mutta olisi mielenkiintoista kokeilla. Keittiössä on jääkaappi-pakastimen vieressä noin 1m levyinen maalattu seinä. Kaikki muut huoneet ja seinät on tapetoituja. Olen maalannut sen valkoiseksi, ajatellut, että jotain jännittävää siihen pitäisi saada, mutta en ole ollut varma, mikä siihen olisi paras. Siihen laittaisin sen liitutaulumaalin ja kirjoittelisin, joko reseptejä, ruokalistan tai muistettavia asioita, olishan sille käyttöä. Toivotaan, että onni suosii, niin pääsen kokeilemaan. Juhannusterveiset koko perheelle! Tepa Seinäjoelta

 30. Maalaisin meidän pikkuvessan seinät tällä maalilla. Kirjoittaisin sitten viestejä seiniin: ei tyhjiä paperihylsyjä lattialle, ethän aiheuta ruuhkaa aamukiireessä jne.

 31. Just tässä yks päivä sanoin miehelle, et pitäs ostaa tätä maalia ja maalata sille autotallin seinään muistitauluks. Ku sillä oli iso pahvi seinässä ja siinä kynällä jotai tärkeitä laskelmia :D… Mies ei olleskaan ees tienny tollasen maalin olemassa olosta ja tykkäs ideasta! Maali on kuitenkin viel kaupassa… Saapas nyt nähä tarviiko ostaa, jos onni suosii.. :) -Iipu

 32. Mulla on yksi vanha 60-luvun senkki ja senpä vetäisisin tuolla maalilla. Siihen vois sitten liidulla rusitailla vaikka oveen että mitäpä sen oven takaa kaapista löytyykään :)

 33. Mukava kisa ja tuossa edellä jo monia ihania ideoita ! Minä olen vihdoin saamassa oman pikkuruisen askartelu sopen josta haluan tehdä toimivan ja inspiroivan, yhden seinän maalaisin tuolla, siihen voisi sitten heti luovuuden iskiessä piirrellä suunnitelmia ja muutenkin mieltä ilahduttavia mietelauseita ! Ihanaa juhannuksen aikaa teille ♥

 34. Olen muuttamassa ensinmäiseen omaan asuntooni ja sisustuskuume on huipussaan!
  Jos voittaisin tämän kilpailun, niin maalaisin tulevan asuntoni keittiöön pitkän suorakulmaisen liitutaulun, johon voisi kirjoitella jotakin hyviä reseptejä yms. Maalaisin myös eteiseen pienen liitutaulun johon voisi kirjoittaa esimerkiksi muista avaimet!

 35. Joskus,harvoin tosin, on kiva pitää mykkäkoulua kotosalla mutta miksi,oi miksi ne nasevimmat lausahdukset putkahtaa mieleen vasta sen mykkäkoulun aloittamisen jälkeen;D Siksipä ihan itsekkäistä syistä maalailisin kylppärin oven ulkopuolelta liitutaulumaalilla jotta voisin sinne mököttämään mennessäni ennen oven kiinni pamauttamista ja lukitsemista kirjoitella ne nasevat lauseet sihen oveen jotka mies voisi sitten siitä lukaista tullessaan oveen koputtelemaan;)

  Kivaa juhannusta sinne!

 36. Maalaisin sillä lapsille taulut, joihin he saisivat piirtää tai kirjoittaa mitä haluavat. Taulut voisi ottaa mukaan vaikka automatkalle viihdykkeeksi (piirtämiseen, ristinollan pelaamiseen, hirsipuun pelaamiseen jne..) tai sitten ne voisi laittaa esim. Muistitauluksi oman huoneen seinälle :)

 37. moikka

  maalaisin sillä mökin huussin seinään tai oveen alueen, mihin raapustella iloisia kesäviestejä väriliiduilla seuraaville.

  Idea lähti siitä, kun monessa julkisessa wessassa on tusseilla piirretty seinään.
  I was here.. .jne… höpötyksiä/terveisiä, niin tämä olisi siitä modernimpi/ siistittävä toteutus.

  Uusittu huussi on niin viihtyisä, että siellä on mukava tovi istuskellakkin… Ihastella järvimaisemaa ja raapustella viestejä…

  Mukavaa kesää, Jane

 38. Tulen mukaan arvontaan.Olen tehnyt ko. maalilla vanhoista kehyksistä muistitauluja. Nyt olis ideana maalata käsittelemätön marjakori liitutaulumaalilla. Koristelisin sen valkoisilla kukilla ulkopuolelta ja sisäpuolelle voisi kirjoittaa vaikka kauppaostoslistan.

 39. Tulen mukaan arvontaan.Olen tehnyt ko. maalilla vanhoista kehyksistä muistitauluja. Nyt olis ideana maalata käsittelemätön marjakori liitutaulumaalilla. Koristelisin sen valkoisilla kukilla ulkopuolelta ja sisäpuolelle voisi kirjoittaa vaikka kauppaostoslistan.

 40. Voi lastenhuoneen seinälle (tai ehkä sittenkin meijän aikuisten huoneen) ajatuskuplia tästä. Herkku!

 41. eteisen lipastoa maalaisin sillä, ilostuttaisin lipastoa vielä jollain tapetilla.

 42. Käyttäisin sen luultavasti kaikkiin pieniin askarteluihin. Esimerkiksi tekisin vanhasta tarjottimesta muistitaulun, tai vanhasta peilistä niin, että kehykset jäisivät näkyviin alkuperäisenä. Maalaisin ehkä jotain purkkeja, purnukoita ja vaaseja, niin niihin voisi kirjoitella kaikkia hauskoja tekstejä. Tekisin vessaan muistitaulun, mihin saisi kirjoitella kaikkia hauskoja juttuja ja ehkäpä tekisin liitutaulun ystävien lapsille, joita meillä käy ja joille meillä on erittäin vähän tekemistä ja leluja..

 43. En ole ennen tällaista kisaa nähnyt. Lauantaihin klo 18 asti saa osallistua, mutta juhannusaattona eli perjantaina valitaan voittaja

 44. Maalaisin alueen ruokailuhuoneemme valkoisesta seinästä tuolla maalilla.Edessä on pöytä jolla mustavalkoinen liina ja muutenkin rakastan mustavalkoisuutta.Siinä se saisi olla möllöttää ihan mustana pintana jos ois sellanen fiilis tai sitten siihen sais jokainen perheenjäsen taiteilla tai kirjoitella mielensä mukaan mitä haluais.Vois tulla aika jännä vaihtuva taideteos! Vain valkoinen liitu sallittu! :) korppi

 45. Maalaisin sillä tulevaan pieneen puotiini hinnaston :) minni

 46. Meidän neitonen 10vee leikkii yhä ja edelleen huoneessaan koululeikkiä, jonka aloitti ensimmäisen ekaluokan koulupäivänsä jälkeen. Minä, kamala äiti, joka itse olen ammatyiltani opettaja, olen päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen jaksanut vain ajatuksissani armahtaa tuota ihanaa lasta ja hankkia hänelle huoneeseensa liitutaulun, sen sijaan, että piirtelee laskujaan ja tavujaan oletetulle liitutaululle.
  Olen ollut saamaton tässä asiassa ja nyt kun näin tuon maalipönäkän: tadaa, ainut ajatus oli, että tuo on saatava, jotta lapsi vihdoin saisi kolme kokonaista vuotta jatkuneeseen leikkiinsä oikean liitutaulun. Huoneessa on peiliovinen vaatekaappi ja sen peiliosan kun sutisi tuolla, niin siinä se olisi. Pikkuiselle opettajan alulle taulu ja äiti pääsisi tunnontuskistaan. Amen.

  Ihanaa kesää!!!!!

 47. Meijän pienen pihamaan perällä, nuoren omenapuun vieressä on pikkuruinen leikkimökki, jonka seinälle haluaisin maalata lapsille taustan kahvila-/kauppaleikkien hinnastoksi tai kenties siihen voisi piirtää aarrekartan merirosvoseikkailujavarten. Mökki nimittäin toimittaa usein myös merirosvolaivan virkaa. 3-vuotias poikamme Reino on tänä kesänä saanut jo kahteen otteeseen hinkuttaa luutun ja pesuaineen kanssa taiteilujaan leikkimökin valkeasta seinästä (äidin säestäessä vieressä kirkkaalla ja kuuluvalla äänellään), joten lupa piirtää seinään tekisi pojasta hurjan iloisen.

  Maalia riittäisi varmasti myös keittiöömme, jolloin äiti voisi kirjoittaa päivän menun seinään ja väistellä sillä perheen isin jokapäiväistä kyselyä siitä, mitä tänään syödään. Uusi maaliseinä ilahduttaisi isiä myös siksi, ettei pian kaksi vuotta täyttävä Kerttumme enää töhertäisi seinän toisella puolella olevaa telkkaria ja valkoisia kaiuttimia vahaliiduilla.

  Ihanaa Juhannusta toivoen,

  jeminat@yahoo.com

 48. Meillä on vanhassa talossa peiliovet komeronkaapeissa kuin huoneiden väliovissa… Maalaisin lasten huoneiden peliovien syvennykset liitutaulumaalilla, jolloin tulisi 3 muistitaulua lapsille =)

  hao@lailanet.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s