3. luukku

Pähkinä-suklaafudge
Tänään vuorossa ensimmäinen jouluherkkuohje, pähkinä-suklaafudge. Varaa aikaa keittämiseen n. 25 minuuttia, jäähtyminen vie noin puoli tuntia ja jähmettyminen 4-6 tuntia. Reseptistä tulee noin 16 palaa. Valmis fudge säilyy noin viikon huoneenlämmössä ja kuivassa paikassa.
2½ dl fariinisokeria
2½ dl kuohukermaa
100g tummaa suklaata
(50g valkosuklaata)
1 dl cashewpähkinöitä
(sormisuolaa)
Vinkkiviitonen; osta valmiiksi paahdettuja ja suolattuja naposteluun tarkoitettuja cashewpähkinöitä.
 

Fugde

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s