Astiaongelma

Meillä on pienimuotoinen astiakriisi. Jostain kumman syystä melkein kaikki meidän arkiastiaston syvät lautaset ovat kadonneet jonnekin kuikkaan eikä kellään ole mitään tietoa milloin tai minne. Rikki niitä ei tietääkseni ole mennyt eikä niitä löydy myöskään lastenhuoneiden jemma-nimisistä paikoista. Merkillistä. Sitähän voisi ajatella, että kauppaan vaan ja uudet tilalle, mutta kun ei sekään ole niin yksinkertaista. Ei niitä nimittäin ole sellaisia valkoisia peruslautasia ilman merkkilisää. Ikeassa oli, mutta nyt sielläkin on tuota meidän sarjaa enää vain murokulhoja ja niitä meillä kyllä piisaa.
IMG_3763

Finnmarilla on valtava valikoima ihan perusposliinia, mutta ei sielläkään ollut ihan tavallisia syviä lautasia. Pari tällaista reunallista otin kokeiluun ja onneksi otin vain pari, sillä ensinnäkään nämä eivät mahdu meidän astianpesukoneeseen ja toiseksi näissä on tuo liemiosa ihan onnettoman pieni. Hyvin näistä kyllä jätskit maistui ;)

IMG_3766
Onko sinulla vinkata mistä saisi ihan perusposliinisia syviä lautasia valkoisina? Muun mallisille lautasille meillä ei ole tarvetta, eli kokonaisia astiastoja emme tarvitse.
Kiitos jo etukäteen :)
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s