Ikea Lack

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, ihan mahtavaa saada aikaan näin aktiivista keskustelua meitä kaikkia lähellä olevista asioista :)
IMG_3629
Huomasikos kukaan muuten keskustelun tuoksinassa, että meillä on uusi olohuoneen pöytä? Siivoilin viime viikolla varastoja ja sieltä löytyi iso kasa Ikean Lack-hyllyjä. Osa oli toiselta puolelta sen verran naarmuisia, ettei niitä voinut laittaa kiertoon. Niinpä kaivelin kätköistäni pari metallilevyä ja kiinnitin kaksi hyllyä rinnakkain pöytälevyksi. Vanha, tarjottimesta tehty pöytä oli enemmän kuin ihana, mutta läkkipelti sen verran ohutta että lenkotti vähän mihin suuntaan milloinkin. Niinpä ihan paloturvallisuuden takia vaihdettiin vähän tukevampaan malliin. Plus että tämän päälle voi nostaa jalat. Luksusta!
IMG_3637
Jätin tarkoituksella tuohon pienen raon ja se osoittautui minusta ihan huippuratkaisuksi. Tumma viiru kun siihen olisi jäänyt joka tapauksessa, niin korostetaan sitä sitten vähän lisää :)
IMG_3638
Tarjotinpöytäkin löysi uuden paikan sillä en ollut siitä valmis vielä luopumaan. Tästä lisää varmasti vielä tällä viikolla. Mutta nyt mä hyppään autoon ja ajaa hurautan töihin. Samalla katselen vähän sillä silmällä työmatkan vartta, josko saisin vastattua yhteen minulle annettuun haasteeseen :)
Aurinkoista tiistaita itse kullekin!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s