Joulu pois

Joulu on nyt kerätty koko talosta muutamaa valosarjaa lukuunottamatta pois ja voi mahdoton kun on tyhjän näköistä! Kaikki samat systeemit täällä on kuin ennen jouluakin, mutta silti. Jännä harha :) Olohuone odottaa edelleen uusia tyynyjään, toivottavasti tilaus tulee pian. Siihen asti mennään AmandaB:n yhteistyötyynyillä. Noista tyynyistä tykkään edelleen ihan hirmuisen paljon ja vähän jopa harmittaa korjata ne kohta pois. Mutta jotenkin miellän ne nyt meillä niin vahvasti jouluun, että saavat lähteä kaappiin odottelemaan ensi joulua. Tuleehan ne sieltä taas esille 10kk kuluttua.
IMG_5571
Sohvan ja nojatuolin kulmaan kuusen jättämään aukkoon nostin vanhan tuunatun puulaatikkomme, haloille alunperin tarkoitetun, mutta aivan muussa käytössä olleen. Nojatuolissa istuessa kaipaa jotain laskutasoa teemukille ja nyt sellainen vihdoin on. Samoin lukulamppu tulee enemmän kuin tarpeeseen. Laatikon päälle laitoin toissa kesänä hankitun peltitarjottimen ja sen päälle erinäisen kasan pikkutilpehööriä. Vielä en ollut ihan valmis luopumaan havuista kokonaan, joten hain pihan puusta kasan havuja betoniruukkuun. TineK:n tuikut tuovat taas ihan omaa tunnelmaansa. Tuo äksä pitäisi vaihtaa vähän isompaan ja taustaseinä minusta kaipaisi jotain pientä, mutta täytyy sitä miettiä ihan ajan kanssa.
Arki on taas täällä, höh. No jos jotain positiivista niin työviikko on vain nelipäiväinen ja sitten koittaa taas kaivattu viikonloppu.
Tsemppiä tiistaihin!
Joulun jälkeen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s