Katsaus jouluun

Joulu on alkanut pikkuhiljaa valtaamaan kotia, varsinkin olohuonetta. Joulukuusen vuoksi on tanssittu mööpelivalssia, mutta ei ole normaalin järjestyksen voittanutta joulunakaan. Niinpä kalusteet palasivat takaisin omille paikoilleen. Verhojen edessä roikkuneet mustat tähdet on uudelleensijoitettu olohuoneen lipaston päälle. Peilin eteen pääsi roikkumaan yksi Porvoon tuliainen, sinkkinen God Jul- nauha.
IMG_4943
Adventtikynttelikkö pääsi myös lipaston päälle. Peili toistaa ihanasti kynttilän tuikkeen, mutta tärkein syy oli turvallisuus. Muut kun nostavat kynttilät lasten tai kissojen takia korkeuksiin, niin meillä se syy on koiruudessa. Pari kertaa viuhahti häntäkarvat sen verran läheltä tulta, että päätettiin minimoida elävän soihdun mahdollisuus kertaheitolla.
IMG_4949

Lipaston päältä löytyy myös toinen koiran takia korkeuksiin nostettu, nimittäin tämän vuoden piparitalomme. Tämä on täysin keskimmäisen lapseni käsialaa piparin paistosta kokoamiseen ja koristeluun asti. Ja täytyy sanoa että ensimmäiseksi piparitaloksi aika törkeän hieno!

IMG_4959
Siinäpä sitä ensimmäistä vilausta meidän joulusisustuksestamme vuonna 2013. Seuraavaksi kurkataan ikkunoihin, joihin tuli sitten juuri sitä mitä ei pitänyt ;)
Talvista tiistaita!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s