Konjakkia ja kommenttikampanjaa

Konjakkia kiitos. Nestemäisenä en käytä, mutta nilkkurien mallisena mielellään. Saapikkaita etsin, mutta kun törmäsin näihin, niin pakko oli kaapata mukaan. Prismassa oli erä kenkiä alessa, niin myös nämä. Hintaa alle 30€. Yhden työpäivän verran kopsuteltu ja hyvät oli.
IMG_4070
Vielä mun pitää oppia minkälaisten vaatteiden kanssa näitä pidetään. Espritin leveälahkeiset farkut mätsäs ainakin, samoin pillit. Mitenhän hameet? Hmm, täytynee testailla :)
kenka koll
Tähän loppuun haluaisin vielä linkata kampanjasta johon itse törmäsin eilen illalla. Tärkeää asiaa, johon varmasti suurin osa bloggaajista on törmännyt.

logo2

”Kommentti jättää jälkensä on noin kolmenkymmenen blogin yhteinen kampanja nettikiusaamista vastaan (tutustu kaikkiin blogeihin täällä). Mukana on kertomassa oman tarinansa niin kiusattuja, entinen kiusaaja, sivustaseuraaja kuin äitikin. Tarkoitus on tuoda vakavaa asiaa lähemmäs teitä, netin käyttäjiä. Mukaan on haastettu myös Demi.fi:n ja Vauva.fi:n foorumit, joiden toivotaan tiukentavan kommentoinnin sääntöjä villiksi länneksi muuttuneilla keskustelupalstoillaan. Anna tukesi lisäämällä sivupalkista löytyvä banneri sivuillesi tai blogiisi. Ja muista kommentoida ensi kerralla mieluummin kehuja kuin haukkuja – ei tarvitse sitten myöhemmin hävetä.”
Sateista maanantaita!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s