Makkaripohdintoja

Kiitos kaikille aiemmin pellavalakanoista vinkanneille sekä eiliseen lautaspostaukseen kommentoineille. Te olette ihan mahtavia! Kaikista teidän mainioista vinkeistä huolimatta mulla edelleen lyö päässä tyhjää tuon makkarin suhteen. Seinä on nyt just sitä mitä olen himoinnut jo pitkään eli laastia. Mutta nyt sitten pyörittelen jälleen mielessä noita eläinkuosin lakanoita.. Ensin ajattelin, että ne on liian nähty jo, mutta sitten erehdyin kokeilemaan paria juttua…
polyvore bedroom
Ja nyt mä en enää olekaan yhtään varma niistä pellavalakanoista. Kun niissä tekisi mieli satsata sitten kunnolla laatuun, mikä tarkoittaa budjetin roimaa ylitystä eikä niin roima ylitys ole nyt mahdollista. Ja sävy saisi olla sitten se harmaa, enkä tiedä saako noita halpispellavia edes muun kuin pellavanvärisinä tai valkoisina. Tai jos jättäis noi eläimet väliin ja tilaisi tällaiset..
For him her

Noi olis ainakin erilaiset :D Jaahas, ehkä mä nyt vaan kylmän viileästi teen päätöksen ja sillä sitten mennään. Ei tämä vatuloiminen ainakaan edistä asiaa yhtään.

Mukavaa keskiviikkoa blogistania!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s