Metsäpirtin joulu 2013

Meidän joulumme sujui suunnitelmista poiketen poissa kotoa. Joulukuussa fiilistelin lapsuusjouluja punaisine tonttuineen ja kynttelikköineen ja juuri niissä maisemissa lopulta joulun vietimme. Elämä yllättää tasaisin väliajoin, niin myös nyt kun joulunviettoomme sisältyi yllättäen hautajaiset.
Nyt on kuitenkin palattu kotiin ja napsin teille muutamat kuvat meidän joulukodistamme. Yleensä olen viimeistään tapanina kantanut kuusen ja koristeet pihalle, mutta nyt niillä ei ole mikään kiire pois. Täällä on niin ihanan tunnelmallista ja valkoisuutta kaipaa kuraisen pihapiirin vastapainoksi. Kuusi meinasi jäädä koristelematta palloilla kokonaan, se oli niin kaunis pelkillä valoillakin. Mutta viimeisenä iltana ennen lähtöämme minipirkko ripusti pallot kuuseen ja onneksi ripusti, on se vaan paljon kauniimpi niiden kanssa.
Näissä tunnelmissa Metsäpirtissa siirrytään odottamaan uutta vuotta. Huomenna on luvassa vielä yksi koontipostaus blogin aihepiireistä ennen uuden vuoden lupauksia ja toivotuksia :)
Kivaa sunnuntaita!
IMG_5333

joulu koll
IMG_5347

Mainokset