Piparileimasin

Syyskuussa postiini tipahti Tigerin lokakuun uutiskirje ja jälleen kerran sieltä löytyi jotain must have-listalle. Nimittäin piparileimasimet. Näitä näkyi jonkin verran blogeissakin vuosi pari sitten, mutta vasta nyt törmäsin ensimmäistä kertaa itse. Suuri koko yllätti minut, sillä halkaisija on 7,5 cm. Pesua ajatellen tuo silikoninen leimaosa irtoaa puuvarresta, mikä on ihan mahtava juttu. Hintaa näillä oli 4€/kpl ja ainakin Lahden Tigerissa näitä oli ihan reippaasti jäljellä :)
Käytännön kokemus opetti, että piprut kannattaa leimata vasta uunituoreina, sillä raakaan taikinaan painettu leima pysyi vain yhdessä piparissa. Muut paisuivat niin paljon, että leima ”kului” pois. Piparitaikinan lisäksi ajattelin joulun alla kokeilla sokerimassan leimausta. Saas nähdä onnistuuko muualla kuin omissa suunnitelmissani ;)
Mitä sinä leimaisit?
piprut 1Leimattu ennen uunia
piprutUunituoreena leimattu
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s