Sorruin!

Viikonloppuna sorruin ja laittelin joulua jo vähän isommalla kädellä useampaan huoneeseen. Havahduin lauantaina, että tämän viikon sunnuntaina on tasan kuukausi aikaa jouluaattoon, joten kyllä todellakin nyt saa jo koristella!
IMG_0568
Pysyttelin vielä toistaiseksi pelkissä valoissa ja kynttilöissä, mutta niilläkin saa ihan mahtavasti jouluista tunnelmaa. Olohuoneen ja keittiön välisiin ikkunoihin ripustelin kaapista löytyineitä valosarjan räähköjä joiden valoista oli puolet sammuneet. Pihi minäni ei raaskinut heittää niitä vielä roskiin, joten kolminkerroin taitettuina valoa on ihan tarpeeksi eikä palaneita lamppuja huomaa lainkaan.
IMG_4511
Isosta lyhdystä poistin siellä olleen valosarjan ja laitoin kynttilät tilalle. Samalla huomasin kauhukseni, että meidän kruunukynttilävarastot on ihan loppu -finito. Siispä ostoksille on lähdettävä pikimmiten.
IMG_4533
Loppuun vielä kuvaa usein kysytystä tv-nurkkauksestamme. Viikonloppuna olin nopein ja ehdin hihkaisemaan fb-kirpparilta meille ilmaisen valkoisen Ikean tv-tason. Vähän se on notkollaan tuosta ylälevystä, mutta ajaa silti asiansa paremmin kuin vanha polttopuulaatikkomme jonka päällä töllötin aiemmin oli. Vähän pääsin sisustelemaankin tuota nurkkausta, kivaa vaihtelua entisen pelkän tv:n tilalle.
Mitä mahtavinta maanantaita ihanat!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s