Syyskuu

Syyskuu alkoi juuri niin synkkänä kuin syksy onkin. Heti aamupäivästä saa sytytellä valoja ja kynttilöitä tupaan samalla kun vesisade piiskaa ikkunoita. Mutta ei se mitään, sisällä on ihanan lämmin tunnelma. Aina näihin aikoihin täytyy myös muistutella mieleen hämärävalokuvauksen niksejä, ei ole ihan yksinkertaisinta hommaa :) Asetuksia muistellessa kuvailin teille vähän meidän muutosta kokenutta keittiötä. Mustan tapetin saatua lähtöpassit maalattiin välitilan rappaus mattamustaksi. Valkoiset keittiökaapistot korostuvat nyt ihanan raikkaina ja mikä parasta, laattojen saumat eivät enää erotu!
IMG_2819
Välitilan valaistuskin laitettiin uusiksi. Ikeasta hankimme Dioder-valolistaa tarkoituksena laittaa se tuonne kaapistojen alalaitaan. Me kuitenkin tykästyttiin siihen niin paljon tuossa tasolla esillä olevana, että ainakin toistaiseksi se saa olla siinä ihan näkyvillä.
IMG_2806
Vanha DIY, tyllilamppu, pääsi takaisin alkuperäiselle paikalleen keittiöön. Valkoisena se sopii tilaan paljon paremmin kuin harmaat DIY-Tinet. Muutama uusi lyhtykin on tullut kotiutettua ja yksi niistä pääsi puuhellan päälle tunnelmaa tuomaan :)
Tupla blogiin
Sateisen tunnelmallista sunnuntaita!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s