Tähtivillitys

Nyt harpotaan aimo askelin joulua kohti, sillä marraskuu on jo puolessa! Samaa tahtia lisääntyy joulukoristeet ja nyt on tähtien vuoro vallata kotia. Minipirkon huoneessa tehtiin uuden hyllykön seuraksena lelujen tiukkaa karsintaa ja pientä huonekalujen uudelleensijoittelua. Ihan uutena huoneeseen tuli talvisäilöön toinen paviljongin nojatuoleista. Minipirkko kävi penkomassa myös varastossa oman maun mukaan ja tuli sieltä pois Ikean hopeisen lattiatähden kanssa. Oma ajatukseni oli laittaa tuo tosi hopeinen, miltei peilipintainen tähti kiertoon, mutta onneksi ottaja löytyi omasta takaa :)
IMG_4507
Huoneen toisen ikkunan viereen uuden lipaston päälle lisäsin vielä yhden ison, mustavalkoisen paperitähden. Mä olen ottanut tavaksi ripustaa näitä ei-niin-perinteisesti, joten tämäkin tähti pääsi ikkunan keskustan sijaan verhon päälle. Vähäinen päivänvalo pääsee esteettä sisälle ja ulospäinkin näyttää tosi kivalta, kun tähti näkyy vain osittain, mutta silti siinä ymmärtää olevan paperitähden :)
IMG_4499
Vähän täällä vielä jutut hakee paikkaansa ja mm. matto menee uusiksi. Uudella järjestyksellä lattiapinta-alaa on enemmän joten isomman maton hakuun on alettava. Palataan tänne huoneeseen sitten kun on vähän valmiimpaa.
Ihanaa perjantaita!
IMG_4488
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s