Teini-ikäisen huone

Meillä pyöräytettiin muutama tenavan huone ympäri, kun esikoinen sai siirtyä yläkerrasta alakertaan ja keskimmäinen päinvastoin. Keskimmäisen huone rempattiin jokin aika sitten, joten perusteellisen siivouksen jälkeen kannettiin vain isomman kamat sisään.
koll 1
Yläasteelaisella ei kamalasti leluja ole, joten säilytys hoituu kuudella Ikean kenkälaatikolla. Kyllä, luit aivan oikein ;) Kaksi settiä Ikean Trones kenkälaatikoita toimivat loistavasti tämänikäisellä. Sisälle piilotettiin mm. sisäpelikengät sekä kaikki koulutarvikkeet. Koulupöytä on huoneessa valmiiksi ollut pöytä ja verhot olkkarista kierrätetyt.
koll 3

Uutena huoneeseen tuotiin esikoisen pelituoli sekä Askosta kipaisin uuden tähtikuvioisen ryijymaton. Ajatuksena oli pitää lattiapinta-ala mahdollisimman tyhjänä siivouksen helpottamiseksi, joten skeittilaudat, reput ja sählymailat on nostettu seinälle. Tänne huoneeseen toin tunnelmavaloksi valkoisen tähden, ensimmäisen tässä taloudessa. Ajattelin pitää vielä toistaiseksi ilman valoa, mutta näkyipä se illalla loimottavan. Ja olihan se kyllä ihan tosi tosi ihana, eikä yhtään liian jouluinen tunnelma :)

koll 2
Joku muukin on keksinyt uuden, ihanan pehmeän maton ;) Tänään onkin sitten siirrytty talviaikaan ja tuntia aikaisemman herätyksen vuoksi mä olen tuntenut itseni ihan supertehokkaaksi! Toivottavasti siellä ruutujen toisella puolella on talviaikaan siirtyminen tapahtunut yhtä kivuttomasti :)
Kaunista sunnuntaita!
*Edit. pyynnöstä kuvaa myös hyllyseinästä. Kundeilla oli siellä jo leffailta menossa, joten sain luvan pikaräpsyyn ovelta ;)
IMG_4017
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s