Uusi makuuhuone

Tätä on rakennettu kuin iisakin kirkkoa ja vihdoinkin pääsen vilauttamaan teille pientä esimakua uudesta makuuhuoneestamme! Täällähän oli ennestään sinisävyinen raidallinen Riviera Maisonin tapetti ja niin paljon kuin siitä tykkäsinkin, niin nyt silmä kaipasi jotain rauhallisempaa ja muun kodin tyyliin sopivampaa. Betonipintaa olen himoinnut, mutta koska asumme puutalossa niin betoniseinää en tule saamaan. Onneksi samankaltaista pintaa on saatavilla :)
IMG_3578
Sängynpääty lähti myös kiertoon. Vanhalle lavapäädylle ilmoittautui ottaja jo melkein kaksi vuotta sitten ja nyt vihdoin pääty pääsi uuteen kotiin. Tilalle haaveilin topattua nappisängynpäätyä, mutta hinta oli aina haaveideni esteenä. Siispä ei auttanut kuin alkaa itse töihin. Mitään isoa yhtenäistä levyä en kuitenkaan halunnut ja mielikuvissani sellaisen teko on hirmu hankalaakin. Lopulta palaset loksahtivat paikalleen, kun löysin 60×60 senttisiä maalauspohjia. Siitä se idea sitten lähti ja kangaskaupasta kipaisin vielä vanulevyä ja valkoista kangasta. Sitä samaa kuin keittiön lampunvarjostimessa ;)
IMG_3584
Sen verran hankalaa oli näiden pienten palastenkin kanssa työskentely, että olen vain iloinen etten päätynyt yhteen isoon levyyn. Vielä pitäisi kiristää noita nappeja vähän tiukemmalle, keksiä tänne sopivat roikkuvat lamput sekä yhden ehdottoman tarpeellisen jutun mä keksin kanssa. Nimittäin pellavalakanat! Ja koska niitä on niin monella valmistajalla ja niin monen laatuisia, niin nyt kaipailenkin suosituksia teiltä pellavalakanoissa nukkuneilta. Mitkä lakanat on hintansa arvoiset, pehmeät ja kestävät? Beach Housen pehmoisista jerseylakanoista siirtyvänä pehmoisuus on ehdoton vaatimus :)
 Kokemuksia pellavalakanoista?
IMG_3577
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s