Uutta keittiössä

Meillä nuo keittiön lamput vaihtuu melkein samaa tahtia sukkien kanssa, mutta mikäs siinä, vaihteluhan aina virkistää :) Vaihtoehtoisia bloginseurauskanavia seuranneet lukijat tietävätkin, että meidän keittiönpöytä vaihtoi kotia. Pöytähän oli meille valitettavan pieni ja nyt tuli mitta lopullisesti täyteen vinossa lenkottaviin tuoleihin jotka eivät nätisti mahtuneet pöydän alle. Pöydän vaihdosta sitten sai alkunsa tämä lamppuoperatsioonikin.
IMG_3475
No uuden pöydän kanssa ei sitten mennytkään ihan niinkuin Strömsössä, sillä meille tuli kotiin kahden eri pöydän osia. Nyt se sekasikiö, ihanan iso sellainen, seisoo kasattuna tuossa keittiössä ja lupa
an teille kuvia heti kun a) oma silmä tottuu tuohon tai b) keksin jonkun ratkaisun asiaan. Sillä onhan tässä mahdollisuuksia pelastaa tilanne, pitää vaan ensin keksiä se paras ratkaisu :)
IMG_3481
Mutta niin sitä lamppuahan mun piti teille näyttää. No tänne pääsi samanlainen Tine-kopio, mutta valkoisena. Varjostimena on puolet pienempi Jära kuin olohuoneessa ja kankaana ylijäämäkangasta yhdestä toisesta isosta projektista. Ja tiiättekö kun mä tykkään ihan possuna tuosta! Tuo kiilto ja pehmeä valkoisen sävy.. Jotenkin niin luksus!!
IMG_3477
Sellainen lamppu keittiössä tällä kertaa, toimii muuten aika loistavasti tuon keittiön rapatun seinänkin kanssa :) Mutta nyt me lähdetään vähän lauantaikaupoille.
Kivaa lauantaita sullekin!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s