Vuoden 2013 sisustukset

Joulu on nyt onnellisesti ohitse ja monessa perheessä katseet suunnataan tulevaan vuoteen, niin myös meillä. Itselleni vuosi 2013 oli monessa suhteessa kamalin vuosi pitkään aikaan ja siksi innolla odotan vuotta 2014. Mahtui vuoteen toki paljon hyvääkin. Perinteisen kuukausittaisen kokoomapostauksen sijaan katsellaankin erilliset postaukset vuoden 2013 sisusteluista, tuunauksista sekä valokuvista. Juuri niistä mistä tämä blogi on tehty.
Keittiö
Keittiössä on uudistui pintoja lukuunottamatta kaikki. Ensin vaihtuivat tuolit rautaisista kankaisiin minkä jälkeen kaakeliseinä sai ylleen mustan värin. Lamput ovat vaihdelleet pitkin vuotta ja lopulta pöytäkin pääsi kiertoon pienillä kommelluksilla maustettuna. Nyt keittiö on juuri sellainen kuin haluan, vuonna 2014 toivottavasti saadaan ainakin katto maalattua valkoiseksi.
oh seinä
Olohuoneen lipastoseinällä on pyörinyt hurrikaani Katja useampaan otteeseen. Alkuvuodesta seinustalla oli minun työpisteeni joka lopulta jäi vaille käyttöä ja katosta roikkuvat työvalot saivat seurakseen apteekkarinlipaston. Lipastosta luovuttiin kesällä ja seinustalle siirtyi nojatuoli tauluhyllyineen. Lämmityskauden alettua takan vieressä oli vähän turhan kuuma istua, joten seinustalle löytyi Ikeasta heräteostoksena uusi lipasto.
oh

Muuallakin olohuoneessa on tapahtunut, sillä päätyseinän näyttävä musta tapetti sai väistyä uuden, hillitymmän pinnan tieltä.

Makuuhuone
Myös makuuhuoneet ovat saaneet pientä pintaremonttia osakseen. Päämakuuhuoneen raidalliset Rivieran tapetit revittiin pois ja tilalle tuli sama laastipinta kuin olohuoneessa.
Lastenhuone
Minipirkon huonekin koki täydellisen muutoksen uusien pintojen myötä. Vanha seinään maalattu satupuu sai väistyä isomman tytön mustavalkoisen tieltä.
Itse ajattelin, että tämä oli välivuosi kaiken isomman puuhastelun suhteen, mutta näyttihän tätä sisusteluakin mahtuneen vuoteen ihan runsaasti. Näiden lisäksi tehtiin toki paljon muuta pientä rymsteeraamista, mutta tässä vuoden päälinjat.
Kivaa perjantaita blogistania!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s