Vuoden 2013 tuunauksia

Blogini kantavia voimia on alusta lähtien ollut itse tekeminen ja tuunailu. Niin myös tänäkin päivänä, vaikka vuonna 2013 tuunailut jäivätkin vähemmälle. Halusin kuitenkin nostaa joitain minulle mieluisimpia esiin kuvakollaasien muodossa.
Pääsiäiseksi tuunattiin pääsiäismunat kaapista löytyneillä sulilla. Näistä tuli niin kivat, että vuonna 2014 voisi askarrella jotain samantapaista. Myös suhumaali oli ahkerassa käytössä vuonna 2013, tässä lasiset kynttilänjalat ovat saaneet mustan värin pintaansa. Vuonna 2013 löysin Tikkurila-yhteistyön kautta myös liitutaulumaalin. Mustaa liitutaulumaalia pääsi paitsi seinään ja pakastimen oveen, myös ikkunapokiin.
diy 2013

Loppuvuoden näkyvimmät tuunaukset olivat ”köyhän naisen Tine K:t” eli lampunvarjostimet. Näitä löytyy meiltä nyt vähän sieltä sun täältä ja jokaisesta tykkään edelleen yhtä hirmuisen paljon! Myös vanha olkkarinpöytämme eli tv-taso sai tilalle tuunatun väliaikaisratkaisun. Ja ratkaisu oli niin hyvä, että vastaavanlainen olohuoneen pöytä meillä on edelleen, ison tarjottimen tilalla tosin on tasona kaksi lack-hyllyä.

Diy tine
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s