Vuonna 2014

Nyt se on täällä, uusi vuosi. Vuosi 2014.
Itse odotan vuodelta paljon ja tunnen, että tästä tulee hyvä vuosi! Tänä vuonna minulla on täysi 4 vkon kesäloma, joka viime vuonna jäi kokonaan puuttumaan. Kaivattu ja tarvittu hengähdystauko. Myös suurta juhlantuntua on tänä vuonna ilmassa, kun esikoiseni pääsee loppukesästä ripille. Mihin nämä vuodet vierivät?..
flip out on you
Sisustusrintamalla ei ole yhden yhtä remonttia suunnitteilla. No,lattiat ja katot jos saisi maalattua, mutta ei niitä lasketa kun eivät ole sellaisia ”oikeita” remontteja. Pientä meikkausta vain :)
Siispä aion vuonna 2014 vain olla ja harrastaa. Sisustella mielin määrin, valokuvata, ostaa leikkokukkia viikottain sekä nauttia jokaisesta vuodenajasta sellaisena kuin se on. Jopa tästä lumettomasta talvesta löysin koiran aamupissatuksella positiivisen puolen; olipa hyvä ettei vielä irroitettu paviljongin kattoa talvisäilytykseen ,tällä säällä ei tarvitsekaan vaan pääsemme erittäin ajoissa kantamaan ulkokalusteet paikoilleen.
437bfc1a0d88716bbbb20da1bca37628

Vuodesta 2014 tulee hyvä vuosi, juuri sellainen kuin siitä itse teemme :)
 

Edit* no sen siitä sai kun meni ääneen sanomaan että hyvin menee. Sen parin päivän aikana, kun tämä postaus seisoi ajastetuissa postauksissa autostani hajosi kuskin oven kahva ja pari pvää sen jälkeen juuri tankattu autoni laski kaikki bensat tuonne pitkin maanteitä. Nyt sillä ei tartte sitten ajella ollenkaan, ei sillä että sinne pääsisi edes sisään. Että hyvin menee mutta menkööt :D
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s