Arskat

Blogiyhteistyö
Niin ihana kuin kevät onkin niin matalalta paistava aurinko aiheuttaa välillä muutamia ärräpäitä, autoillessa varsinkin. Mun näköni on ollut lukiosta asti huonohko, -1,75 molemmissa silmissä mikä tarkoittaa sitä, että ilman laseja ei auta saa lähteä autoilemaan. Piilareita mä en herkkien silmieni vuoksi enää mielelläni pidä, joten on pitänyt heittäytyä luovaksi. Käytännössä siis olen kaupunkialueen ulkopuolella heittänyt silmälasien päälle isot markettiaurinkolasit. Jep, tosi tyylikäs ratkaisu..
Nyt sain ilokseni mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Specsaversin kanssa. Ensin kävin Lahden Specsaversillä kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa jossa tehtiin sekä digitaalinen silmänpohjakuvaus, että silmänpaineen mittaus. Vähän pelkäsin, että piilareiden aikaisempi runsas käyttö olisi jättänyt jälkensä silmiini, mutta puhtaat paperit tuli. Edes itse uumoilemaani ikänäköä ei mittauksilla havaittu :) Suosittelenkin ehdottomasti jokaiselle aikuiselle käyntiä Specsaversillä, jossa 29€:n hintaiseen näöntarkastukseen sisältyy ainoana Suomessa sekä digitaalinen silmänpohjakuvaus että silmänpaineen mittaus. Hinta on pieni summa siihen nähden että saa tarkistettua silmien terveyden kunnolla. Itsellänikin silmien terveystarkistukset on olleet huonosta näkökyvystä huolimatta vähän totaalisen heitteillä.

Specsavers pelasti minut myös kevään karuimmalta tyylimokalta, nimittäin kaksilta laseilta päällekkäin. Sain valita mallistosta aurinkolasit voimakkuuksilla ja valintani kohdistui Specsaversin omaan malliin. Kevään trendit on selkeästi vähän kissamaisissa laseissa, itse kannatan mahdollisimman isoja kärpäsmallisia joita joku voisi kutsua Saloran 24tuumaisiksikin. Nyt kuitenkin heittäydyin rohkeaksi ja valitsin mallin hieman oman mukavuusalueeni ulkopuolelta. Mikä tärkeintä, tämäkin malli pysyy hyvin pantana päälaella, sen tsekkasin jokaisesta mallista ekana ;)
Nyt siis aurinko, paista meille parastasi. Mulla on silmät suojattu.
Aurinkoista viikonloppua!
*Blogiyhteistyö, aurinkolasit saatu blogin kautta*

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s