Avohyllyhysteriaa

Mulle iski nyt lopullinen avohyllyahdistus! Meidän keittiöhän on siis mun mielestä vallan kuorrutettu avohyllyillä ja kun mä en tykkää yhtään! Mieskin on pyhästi sitä mieltä, että meillä ei pitäis olla yhtään ylimääräistä hyllyä, kaappia, tasoa tai yhtään mitään mille laittaa yhtään mitään. Meidän keittiön avohyllyt ja tasot nimittäin näyttää poikkeuksetta tältä:
IMG_7309
Mutta ei enää. Ennen -teksti kuvassa siitä syystä, että nyt noille roinahyllyille tuli loppu. Laatikot on jo tyhjennetty ja paperit siirretty tärkeisiin ja loput paperikeräykseen. Vielä kun naputtelen laatikot paikalliselle fb-kirpulle kiertoon niin lähtee se lopullinenkin kiusaus alkaa keräämään yhtään mitään mukatärkeää pikkunippeliä.
Korit 1
Avohyllyt 1
Nyt sitten vaan pohtimaan mitä noille hyllyille keksii sillä jotain sisustusta ne selvästi kaipaa. Mutta hei, ei pelkoa että tää todellinen elämä nyt loppuisi näkymästä. Siitä riittää kertomaan tuo sininen teippi, jolla on varmistettu eteisen
patterinmassavaraajan lämmityskyky. Tosin mä en ole vielä näin parin talven jälkeenkään käsittänyt, miksi sen sähkö pitää hakea keittiöstä eikä eteisestä ;)
Sisustuksellista perjantaita!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s