Blogi ja someviidakko

Pohdiskelin eilen tätä bloggaamista kaikilta kanteilta, mitä se antaa ja mitä se ottaa. Totesin bloggaamisen muuttuneen vuosien takaisesta alkuvaiheesta aika hitokseen paljon sillä ennen riitti, kun raapusti blogiin postauksen. Nyt raapustan blogiin sen saman postauksen jonka jälkeen linkitän sen facebookiin blogin omalle fb-sivulle. Facebookista kipaisen Pinterestiin, jonne linkitän postauksen kuvat omiin kansioihinsa. Lopuksi nappaan vielä älypuhelimen käteeni ja lisään kuvat Instgramiin.
Näillä on menty pitkään, mutta nyt on tullut yksi kanava lisää nimittäin Styleroom.fi. Liityin Styleroomiin jo betaversion aikaan, tosin en saanut aikaiseksi ladata sinne yhtään mitään. Nyt päätin kunnostautua siinäkin, sillä teitä ihania seuraajia on minulle sinne jo ilmestynyt, vaikka mitään toimintaa siellä ei ole ollut. Pahoitteluni siis Styleroom-hiljaisuudestani, nyt on neitsyys viety silläkin saralla. Tästä eteenpäin päivitetään siis viittä eri instanssia yhden blogipostauksen tiimoilta. Huh! :)
* Edit. Poistuin Styleroomista vähin äänin. Siinä vaiheessa, kun ylläpito ohjeistaa sähköpostitse kuinka olen ladannut vääränlaisia kuvia vääriin kansioihin ja minkälaisia kuvia palveluun tulisi ladata, katsoin parhaakseni astua takavasemmalle.
Olisikin kiva kuulla vähän teidän lukijoiden ja kanssabloggaajien ajatuksia tästä some-viidakosta, mikä tuntuu teistä mieluisalta väylältä seurata tai kirjoittaa blogia?
IMG_8871PinterestInstagram

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s