DIY lamppu

Näin kevään tullen sitä kaipaa valoa ympärilleen ja niinpä olohuoneen iso musta Tine k-kopio sai lähdöt. Useamman päivän pyörittelin eri ideoita Ikean valkoisen perusvarjostimen tuunaamiseen. Mielessä kävi niin tekstin kirjoittaminen alareunaa kiertämään kuin kankaalla tai tapetilla päällystäminenkin. Lopulta kuitenkin päädyin maalaamaan kovin pinnalla olevan viivakuvion.
Raitalamppu
Ensin hahmottelin viivat lyijykynän ja viivottimen avulla, sen jälkeen vahvistin ääriviivat mustalla ohuella tussilla. Lopuksi maalasin kuviot minipirkon akryyliväreillä. Raitojen vahvistaminen oli turhaa puuhaa sillä koska raidat piti joka tapauksessa teipata ennen maalausta, olisi lyijykynän raidat olleet ihan riittävät. Lisäksi varjostimen huokoinen pinta otti tussista pisteet jokaisen kolmion kärkeen. Pisteet eivät näy kuin läheltä katsottuna, mutta jos tällaista alatte tekemään, niin huom. älkää vahvistako viivoja tussilla :)

Ja siitähän tuli aika kiva. Takaporttina pidin vanhaa kangashuppua jonka saisi alle minuutissa takaisin varjostimen päälle jos lopputulos ei miellyttäisi. Mutta eipä taida olla tarvetta, sopii tänne tyylien sekamelskaan ihan hyvin :) Aiemman varjostimen näet täältä *klik* 

IMG_8903
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s