Eteinen uusiksi

Huh, viikonlopun näytössumasta kunnialla selvitty. Näytökset jatkuivat vielä maanantaille päiväkotinäytöksen myötä, mutta nyt ollaan taas aloitettu arki ihanasti lomaviikolla. Eteinen pääsikin ihan heti työn alle jossa vaate- ja kenkäsäilytys pitäisi miettiä uudelleen.
Tähän asti kengät on potkaistu jalasta heti ulko-ovella ja ne ovat olleet yhtenä kasana eteisen matolla. Lämpimillä ilmoilla kenkäkaaokseen tuo helpotusta lasikuisti, mutta vielä ei raaski kenkiä ulkoilmaan jättää. Mä en jostain syystä tykkää yhtään niistä perinteisistä kenkätelineistä, joten jotain muuta oli keksittävä.Niinpä kiinnitin muutamat Lack-hyllyt eteisen seinään, jossa on nyt hyvä pitää kuivia kenkiä. Hyllyjen alle laitan etsintään korit/laatikot, joissa voi säilyttää hanskoja, hattuja ym. pikkusälää.
Takit on omalla porukalla kaapissa henkarissa, mutta vieraita varten pitää olla naulakko. Sen uudelleensijoitin heti ulko-oven viereen patterin päälle, ennen sen paikka oli tuossa taulujen paikalla. Vielä puhdas matto lattialle, palmu rappusten alle ja heti on viihtyisämpi eteinen :)
Nyt mä taidan kipaista ulos haravointihommiin, jospa sitä laittaisi grillinkin tulille ja grillaisi vähän hiukopalaa.
Aurinkoista tiistaita blogistania!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s