Kahviastiasto perhejuhliin – vuokra vai oma?

Rippijuhlien järjestelemiseen liittyen on toivottu postauksia, joten tästä lähtee. Kaikki rippijuhliin liittyvät postaukset löydät nyt myös oman ”Rippijuhlat” -tunnisteen alta.
Mä olen vannonut tuon Finnmarin valkoisen perusposliinin nimeen jo pitkään ja meiltä löytyykin sitä jos jossain muodossa. Mukeja, kulhoja, uunivuokia, kynttilänjalkoja, soppakulhoja.. You name it. No nyt bongasin sieltä kivat kahvikupit, tiedättehän sellaiset pienet kupit aluslautasineen joista voi sivistyneesti siemailla kahvia. Näissä oli vielä lautasessa kiva pieni juju, nimittäin lautanen on lehden muotoinen.
Mä en ole koskaan edes tiennyt tarvitsevani kahviastiastoa kunnes esikoinen tuli rippikouluikään. Astiaston vuokraus olisi tietenkin yksi vaihtoehto ja sitä halusinkin selvitellä tarkemmin. Pikagooglauksella selvisi, että vuokrattuna yhdestä setistä (kahvikuppi, asetti, lusikka, pullalautanen) veloitetaan 0,75€. Finnmarilla yhdellä setillä ilman pullalautasta oli hintaa 1€, kaveriksi Ikean pullalautanen á 0,50€ ja lusikat omasta takaa. Käytännössä siis kaksi vuokrausta tulee maksamaan saman verran kuin oman astiaston osto. Kun hintaero on näin pieni, niin hankitaan oma ja laadusta viis. Jos nämä kestävät kaikkien kolmen lapsen rippijuhlat ja mahdolliset tulevat yo-juhlat, niin hintansa ovat haukkuneet, perintöposliineja näistä en ajatellutkaan ;)
Aurinkoista keskiviikkoa!
Kahviastiasto

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s