Kesä – nurkan takana jo

Tai niin ainakin haluan uskotella itselleni, kun kävin hakemassa vähän aurinkofiilistä Ikean valikoimasta. Muutama ehdoton must have -tuote löytyi, aamuisella mielikuvitusmatkalla olen ne jo sijoittanutkin kesäpihaamme. Katsotaan meneekö meidän paviljonki uusiksi, nimittäin sen katto romahti. Joo, jotkut ei ollu vieläkään saaneet sitä purettua, kun ei sitä luntakaan muka ollut.. Ikeassa olis aika kiva, ilmeisestikin puisella rungolla ja valkoisella katolla oleva paviljonki. Ja tuollainen kulmasohvakin mua houkuttais ihan hirmusti, tosin valkoisten pehmusten käytännöllisyydestä en ole täysin vakuuttunut.
Ikea kesäideoita 1
Yläterassilla voisi puolestaan toimia tällaiset kivat kangaskaistaleet aurinkosuojana, tosin vaatisi sitten terassin kaiteeseen jonkin korotusosan tuohon kankaiden alapäähän. Täytyy laittaa mies jo suunnittelemaan ;)
Ikea kesäideoita
Puuhun on taas aivan pakko saada tuollainen Ikean Svinga-keinu aikuisten koossa. Vähän valoja yläpuolelle, niin aijai… Kesä tule jo!
Ikea kesäideoita2
Alapihan kukkapuska on myös ajatuksissa laittaa kokonaan pois ja nurtsia tilalle, joten siihen sopisi kuin tilauksesta pari tällaista Äpplarö -aurinkotuolia ja iltoja varten pari Brokö -tulikoria.
Ikea kesäideoita3
Joo, kyllä se nyt pahasti näyttää siltä, että meidän kesäpihalle on tulossa paljon uutta. Nyt sitten enää pitäisi tulla se kesä? Ainakin lumet tuntuu sulavan tällä hetkellä niin huimaa vauhtia, että odotan kevään ja kesän tulevan aikaisin tänä vuonna :)
 
Mitäs tykkäsit?
*kaikki kuvat Ikea Asset Bank*
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s