KEVÄT!!

Siis nyt täytyy kyllä hehkuttaa miten mielettömän ihana viikonloppu on ollut! Aurinko on paistanut koko vkonlopun liki pilvettömältä taivaalta ja lumet on saaneet kyytiä. Lämpötilat on kivunneet varjossakin melkein kymmeneen asteeseen ja sen kyllä huomasi toppatakissa pihalla touhutessa. Myös naapurustossa oli huomattu upea kevätilma, sillä ilmassa pörisi kesäinen moottorisahan ääni.
IMG_9489
Minipirkko täyttää kesäkuussa vuosia ja toivoi syndelahjaksi Jopoa. Mä hetken nikottelin sen hinnan edessä, kyseessä kun kuitenkin on vaihteeton peruspyörä, mutta kun minis itse hankki ennätysajassa lisärahoittajia niin lupasin pyörän. Ja saahan entisen pyörän myynnillä toki osan katettua, sillä kun on ikää vasta kaksi vuotta. Perjantain ruokakauppareissulla törmättiin sattumalta Jopo -kopioon joka oli alennuksessa puolet Jopon hinnasta ja hommahan oli sillä ratkaistu. Me saatiin se pyörä sullottua jopa autoon ihan kahdestaan, ollaan me vaan aika mimmejä!
IMG_9503
Minipirkko halusi alunperin mustan Jopon, mutta ei lopulta voinut vastustaa tätä turkoosia Dominoa. Minä liputin sitruunankeltaisen puolesta, mutta pirkon pää ei ollut käännettävissä. Ja hei, mätsäähän toi aika tsäpäkästi noihin turkooseihin glittertenskuihin ;)
Aurinkoista sunnuntaita maailma!
 
Fillarointi 3Fillarointi 1
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s