Kotimme laiminlyöty tila

Sain Marrulta Varvikossa -blogista tämän haasteen, jossa tulee esitellä oman kodin laiminlyöty tila. Kauhulla olen tätä odotellutkin ja nyt napsahti kohdalle :D Kodarin olisin tässä mieluusti esitellyt, mutta koska se oli kuvissa vasta hetki sitten, niin otetaan sitten härkää sarvista ja paljastellaan oikein kunnolla.
Meidän vierastalomme on ollut valitettavan huonolla hoidolla, sisustelujen suhteen siis. Talonoston aikaiset psykedeeliset värit ovat olleet siellä valloillaan tähän päivään asti, vaikka on siellä useampi vuosi sitten maalausta aloiteltu. Tila on toiminut lähinnä lasten yökyläilypaikkana niin kavereiden kanssa kuin keskenäänkin. Ja olihan siellä tietysti se meidän kotikuntosali laitteineen.
Nyt sitten vihdoin iskin tuon tilan kimppuun ja muutosta alkoi tulla. Ensin siirsin esikoisen ja parin ärräpään avustuksella kuntoilulaitteet toiseen huoneeseen ja sen jälkeen tartuin maalisutiin. Valkoista maalia meni aivan tajuton määrä ja vielä vaatisi ainakin yhden kerroksen, mutta se saa nyt hetken odotella. Lattiasta rullattiin vanha muovimatto pois, sillä sen alla oli ihana lautalattia. Vielä pitäisi katto sekä ikkunanpuitteet maalata valkoiseksi ja lattia sävyttää kuultavalla valkoisella, mutta ne saavat odotella hetken aikaa. Nyt on nimittäin maalausinto jossain hukassa.
Laiminlyödystä tilasta tuli siis pääsiäisen aikaan ei-enää-niin-laiminlyöty-tila ja samalla käyttötarkoituskin laajeni minun työhuoneeksi/studioksi. Toki täällä edelleen majoitetaan ne yökyläilijätkin :)
Haastan Satun esittelemään oman kotinsa laiminlyödyn tilan.
Aurinkoista torstaita, vielä jaksaa :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s