Lehtiä ja liljoja

Meillä on ollut ongelmana lehdet ja lehtisäilytys, minne laittaa kaikki jo luetut mutta säilytystä kaipaavat lehdet? Viikonloppuna kävin Finnmarin tehtaanmyymälässä katselemassa kevätuutuuksia ja poistonurkasta löysin myymäläkäytöstä poistettuja kivoja koreja 5 – 10€. Ostin yhden tuollaisen isomman korin ajatuksena laittaa se olohuoneen pöydän alle lehtisäilytystä varten. Hieman se on liian korkea pöytään nähden, joten pöytä sai muutaman lisäpalan korokkeeksi. Katsotaan nyt miten silmä siihen tottuu, saako kori siirron toisaalle vai tuleeko kenties uusi pöytä taloon.
Lilys
Viikonlopun ruokaostosten yhteydessä toin kotiin myös kimpun liljoja. Superkauniita, mutta erittäin pahan hajuisia. Olohuoneessa leijaileekin nyt niin ”miellyttävä” vanhan pissavaipan tuoksu, että tiukkaan mietin minne liljat sijoittaisin. Lasikuistilla ne ei taida ihan vielä selvitä. Yön yli ainakaan. Kävin ”sisustusshoppailemassa” myös varastossa, josta nappasin sohvalle nuo mustavalkoiset Ikean tyynyt. Kummasti piristyi taas olkkarinkin sisustus ja rahaa kului huimat 15€ :)
Huomenna sitten laajempaa kuvaa uudistuneesta kevätolkkarista. Wannabe Tine k- lamppu sai väistyä uuden innovaation tieltä. Palataan siis huomenna asiaan :)
Mukavaa maanantaita!
Liljat
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s