Mietteitä makkarista

Nyt on aika aloitella makkarin remppaa. Tarkoittaa siis sitä, että ihan ensin raivataan sängylle tilaa olkkariin (OMG!) ja sen jälkeen aletaan hommiin makkarin puolella. Lattia hiotaan ja käsitellään.. Enpäs kerrokaan vielä millä, mutta siitä tulee todennäköisesti täydellisyyttä hipova!
IMG_7139
Sitten olen pohtinut tuota meidän vaatekaappiseinustaa, tekisi nimittäin mieleni heivata nuo kaapit tuosta kuikkaan. Iso seinä täynnä kaappeja joiden sisällä ties mitä roinaa lehdistä lähtien. Meidän kaikkien viiden vaatteet mahtuisi kahteen kaappiin, joten vaatesäilytyksen saa suunnitella kokonaan uusiksi. Ideaalitilannehan olisi, että jokaisen lapsen vaatteet olisi siellä omissa huoneissa, mutta koska kellään ei ole kiinteitä kaappeja niin sitä täytyy vielä vähän miettiä.
IMG_7137
Kaapistojen takaa olen haaveillut löytäväni ihanaa tiiliseinää, jota tuossa yhdessä nurkassa jo onkin näkösällä. Mies on toppuutellut haaveitani ja epäillyt tiiliseinän olemassaoloa, mutta eihän sitä kurkkaamatta voi tietää. Löytyi sitä tiiltä sitten lisää eli ei niin ainakin nuo olemassa olevat tiilet saavat vähän käsittelyä osakseen.
IMG_7140
Jotain myös säilytetään, nimittäin tuo ihana laastiseinä. Siitä en vaan ole valmis luopumaan ja uusi lattia muodostaa toivottavasti nappiparin sen kanssa.
Ihanaa tiistaita!
IMG_7148

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s