Oodi pullukoille

Ilokseni sain kommenttiosiosta lukea, että myös päivän asu-postauksia toivotaan. Suhteeni näihin on hieman ristiriitainen, sillä en seuraa muotia lainkaan enkä ole kooltani lähimainkaan muotibloggaajakokoa. Kolme lasta ovat jättäneet jälkensä kroppaan eikä kohta neljääkymppiä lähentelevä ikämittari salli parikymppisen kroppaa enää millään konstilla. Omalla kohdalla tuntuu, että pelkkä vilkaisu herkkuhyllyyn saa aikaiseksi pari lisäkiloa eikä tämä sokerihiiren jatkuva sokeriturvotus oloa ainakaan paranna. Niinpä on pitänyt myöntää itselleen olevansa sellainen kuin on; rintava ja reitevä persjalkainen.
neuletakki
Nyt olen kuitenkin ottanut pienen tavoitteen itselleni. 5 kiloa kuukaudessa pois ja projektin kesto on 4 kuukautta. Ei mitään kepulikonsteja eikä kikkakolmosia: sokeri pois, tavallista kotiruokaa aamupuuroineen ja liikettä niveliin. Sauvakävelyä illalla ja aamujumppaa youtuben tahtiin aamulla. Viikon olen tätä nyt toteuttanut ja kiloja on lähtenyt yksi vaikka sauvalenkillä kävin vain kerran, viikonloppuna repsahdin herkkuihin ja työkavereiden kanssa bilettäessä myös siihen alkoholiin (tuhansia kaloreita…). Nooo… Bileitä ei onneksi ole enää hetkeen tiedossa ja on kai sitä vaan asennoiduttava siihen, että repsahduksia sattuu. Projektin loppupäässä häämöttää kuitenkin tietty tilaisuus ja tietty mekko, se johon mahduin silloin parikymppisenä. Tahtotila on kova, ans kattoo kuin akan käy.
IMG_9194 mv
*Edit. Lisäbonuksena toivon kehittyväni päivänasukuvaajana (ylempi muistikortilta löydettyä) sekä saavani tytöt pari kuppikokoa pienemmiksi.
Tänään noudan arvontapalkinnot ja kuvaan ne, huomenna sitten varmastikin luvassa kevätarvontaa :)
Energistä tiistaita!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s