Säännöt uusiksi

Lämmin kiitos kaikille Hiljaiseen helmikuuhun kommentoineille sekä myös Instagramin puolella viestiä jättäneille ♥ Tilanne tuli eteen kovin yllättäen ja ehkä siksi siihen on ollut niin vaikea tottua. Enää en viestittele lapsille töistä että viekää Viivi ulos koulun jälkeen, mutta vielä eilen illalla olin kuulevinani Viivin ”nukkuma-aika itkun” kodinhoitohuoneesta. Aika varmasti auttaa tässäkin
Mutta kurkataas nyt sitten siihen olkkarin seinään mistä viimeksi puhuin. Sain vision kahdesta jalkalampusta mustalla varjostimella tuohon hyllykön päälle, mutta koska jalkalamppuja ei ollut niin virittelin siihen nämä roikkuvat versiot. Ja vaikka tuo varjostin on väärin päin, niin se on minusta hauska juuri noin. Ei kaiken onneksi tarvitse olla niin ryppyotsaista sääntöjen noudattamista :)
Untitled-1

Nämä valot oikein huutavat taakseen mustareunaista peiliä, tämän mallista, mutta koska sitäkään ei nyt sattumalta kaapista löydy niin nakkasin parit kehykset ensi hätään. Tämän seinän tilalle on muuten tarkoitus tehdä ne lasipariovet, sitten ei tarvitse onneksi enää näitä asetelmiakaan pähkiä ;) Muuten täällä meillä on kovin sisustukseton helmikuu menossa. Ehkä se on tämä välivaihe kun joulusta on päästy, mutta kevättäkään ei vielä viitsisi laittaa. Olen pohtinut, että luoko blogimaailma meille vähän huomaamattakin paineita, että koko ajan pitäisi olla uudistamassa sisustusta?

IMG_6729
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s