Sokerililjat

Herkkuteemalla jatketaan sillä synttärikierre jatkuu :) Tää on toisaalta kauheen näppärää, saa testata oikein luvan kanssa kakkuja erilaisilla täytteillä ja koristeilla, kun ne rippijuhlat sieltä on kuitenkin tulossa. Nyt on kokeiltu kinuskit ja hillot sekä sokerimassaa sen seitsemällä tavalla.
Tämänpäiväisen sankarin kakkuun tein elämäni ensimmäiset kukkaset sokerimassasta. Iloisesta keittiöstä hankin muotin liljojen terälehtiin, sokerimassa on tavan marketista. Liljojen heteet tein nuudelista ja maalasin ne kukan kuivuttua varovasti elintarvikeväreillä.
Ja nyt on päätetty ainakin rippikakun koristeet sillä nämä on niin kauniit! Täytyy ostaa vielä erilaisia sokerimassalle tarkoitettuja kimalteita ja harjoitella kukan maalaamista, niin saadaan muitakin kuin valkoisia kukkia :) Samoin täytyy varmaan ostaa liljakimppu niin voi kuin taiteilija konsanaan vakoilla noita kukkasten oikeita muotoja, nupullaan olevakin olisi upea kakun päällä! Osaako joku kertoa kauan tällaiset sokerimassakoristeet säilyvät ja miten niitä pitäisi säilyttää?
Aurinkoista tiistaita!
Sokerililjat
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s