-13

Kaiken tämän hässäkän keskellä olen täydellisesti unohtanut päivittää Cambridge-projektin tuloksia. Takana on nyt siis kaikkiaan kuusi viikkoa, johon aikaan mahtuu myös rippijuhlat. Jo laihdutusurakkaan ryhtyessäni päätin, että rippijuhlissa syön ja juon juuri sitä mitä haluan, kerrankos sitä esikoinen ripille pääsee. Ja niin minä tein. Kahden päivän aikana söin yhden täytekakkupalan lisäksi 8 karjalanpiirakkaa munavoilla, kaksi palaa porkkanakakkua, sekä viitisen piparia. Irtokarkkeja meni kaikkiaan ehkä 50kpl? Vatsa kesti yllättävän hyvin, arkeen palaaminen onnistui vielä paremmin. Juhlien jälkeisenä aamuna puntari näytti +900gr, mutta lähti putoamaan ihan ennätysvauhtia alaspäin.
Kuuden viikon jälkeen puntari näyttää nyt -13 kiloa, urakka on siis jo yli puolenvälin. Vaatteet on jääneet suurelta osin isoiksi, myös ne, joita olen jemmannut kaapissa ajatuksella kyllänämäsittenjoskusvielämahtuu. Toisaalta kiva päästä vaateostoksille, mutta toisaalta harmittaa hirveästi ostaa uusia vaatteita, kun tietää niiden jäävän isoiksi ihan viikkojen sisällä. Mittanauhaa en ole muistanut edes kaivaa esille, isoiksi jääneet vaatteet kertovat pienenevän puntarilukeman lisäksi tarpeeksi :) Urheilua ei ole näihin muutamaan viime viikkoon sisältynyt lainkaan, joten pelkällä ruuan voimalla on menty. Tänä aamuna korkattiin sitten projektin ensimmäinen aamusali.
Olo on ollut energinen eikä minkäänlaiset mielihalut vaivaa. Nälkää en tunne ollenkaan joten muutamana päivänä olenkin unohtanut syödä kaikki kolme pussia ja päivä on menty kahdella. Hups.. Patukat ei maistuneet mulle lainkaan, joten puuro ja pirtelöt on olleet käytössä. Ilmojen viiletessä aion ottaa myös keitot takaisin.
Seitsemän kiloa vielä pois ja sitten aletaan lisäämään normiruokaa ruokavalioon. Olen sallinut itselleni myös pientä ekstraa hyvin edistyvästä laihdutuksesta; juon päivässä muutaman kupin teetä, johon lirautan tilkan rasvatonta maitoa. Kun -15kg on saavutettu annan itselleni luvan käydä ravintolassa syömässä kanaa. -20 kiloon pitää keksiä jotain palkintoa myöskin.
Tämä oli kyllä aika huippupäätös :)
IMG_7237
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s