Cambridge viikko 2

Toinen viikko on nyt takana Cambridge -dieettiä ja vähän ristiriitaisin tunnelmin on menty tämä viikko. Ruokiin on makuaisti jo tottunut ja ne maistuvat ihan hyviltä. Kai se on se, kun sokerin turruttama makuaisti palaa hiljalleen ennalleen. Helleviikko on tehnyt puolestaan sen, että kuumat keitot eivät maistu ollenkaan, vain jäiset pirtelöt. Tänään sain ottaa aamupuuron ruokavaliooni ja olipas kiva saada jotain jämäkämpää ja pureksittavaa ruokaa :) Ketoosi on voimistunut ja sitä myötä mielihalut on poistuneet melkeinpä kokonaan. Näläntunnetta on vielä, mutta melkoisen lievänä, sitä energiabuustia tässä vielä odotellaan. Ruokailun suhteen siis tilanne on tasoittunut. Pieniä repsahduksia sallin itselleni lomaviikon kunniaksi; repäisin itselleni palan rapsakkaa letun reunaa (sokeriton taikina) ja lopputuloksena sain vain kipeän vatsan. Toinen harkittu lipsahdus seuraavana iltana; yksi juustonaksu. Ei seuraamuksia.
Painon suhteen tästä viikosta tuli oikea jumiviikko, sillä viikon ensimmäiset 3 päivää mentiin nollapudotuksilla, ei onneksi plussaa. Päätinkin olla puntaroimatta joka aamu ja punnitsin itseni vasta viikon päätteeksi. Viikon 2 pudotus -1,7 kg (kokonaispudotus -5,7 kg). Kilomäärään en ole ollenkaan tyytyväinen vaikka järki sanoo, että nyt kun ollaan rasvanpolttotasolla, niin pudotukset ovat maltillisia. Kuukauden tavoitteeksi laitettiin -7,3kg, eli tavoitteesta ollaan onneksi edellä.
Vkon 2 senttipudotukset
Rinnanympärys -0 cm (kokonaispudotus -3 cm)
Vyötärönympärys -3 cm (kokonaispudotus -10 cm)
Lantio -2 cm (kokonaispudotus -7 cm)
Reisi -2 cm (kokonaispudotus -2,5 cm)
Ensi viikolle sitten otetaan liikunta mukaan, helteestä riippuen kevyttä kävelylenkkiä ja kuntosalikorttikin olisi tarkoitus korkata. Palataan siis uusin tuloksin jälleen ensi viikolla :)
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s