Cambridge vko 3

Taas on takana yksi viikko elämäntaparemonttia. Tilanne on alkanut normalisoitumaan tässä kolmannella viikolla, muutaman kerran olen jopa unohtanut syödä oikeaan aikaan kun nälkää ei tunne. Takana on repsahdusvapaa, helteinen viikko jonka aikana mukaan on otettu myös urheilu. Sitä kuntosalikorttia en vielä tällä viikolla korkannut, sen sijaan olen käynyt muutaman kerran läheisellä pururadalla sauvakävelemässä. Yhdistelmä helle, metsä, hitonmoinen määrä hyttysiä ja hyttysmyrkytön sauvailija on saanut hien valumaan huolella. Aika loistofiilis!
Painonpudotus on ollut maltillista tälläkin viikolla, samoin senttipudotus. Sentteihin taitaa vaikuttaa helle ja sen tuoma turvotus, sillä sormuksetkaan ei meinaa mahtua sormiin. Elättelen siis toiveita, että kun helteet häviävät, niin saan iloita roimasta senttipudotuksesta :) Paastotasolla jatketaan myös viikolla 4, uutuutena mukaan otettiin patukat. Nyt mennään siis yhdistelmällä aamupuuro, iltapäiväpatukka ja iltapirtelö.
Ja hei, se kuukauden tavoite -7,3kg ylitettiin viikolla 3. Nyt taistelen aikaa vastaan ja yritän saada oman -10kg tavoitteeni rikki neljännen viikon loppuun mennessä. Heikolta näyttää, mutta periksi ei anneta :) 
Vkon 3 painonpudotus -1,8 kg, kokonaispudotus -7,4 kg.
Vkon 3 senttipudotukset
Rinnanympärys -0 cm (kokonaispudotus -3 cm)
Vyötärönympärys -2 cm (kokonaispudotus -12 cm)
Lantio -0 cm (kokonaispudotus -7 cm)
Reisi -1 cm (kokonaispudotus -3,5 cm)
 Ihanaa lauantaita!
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s