Leivällä lastensairaalaa rakentamaan – tehdään yhdessä hyvää

Yhteistyössä Pågen
Lastensairaala 2017 -hanke ei toivottavasti varmasti ole jäänyt keneltäkään huomiotta. Myös Pågen osallistuu tähän tärkeään asiaan ja lahjoittaa Lastensairaala 2017-keräyksen pohjasummaksi 10 000€. Tuon kymppitonnin lisäksi jokainen kampanjan aikana ostettu Oivallus!, Oivallus Subs ja Limpukka –pussi kerryttää pottia yhdellä sentillä.
Miten me tavalliset ihmiset voidaan sitten osallistua talkoisiin paitsi ostamalla Pågenin yllä mainittuja leipiä? No helposti; laitetaan luovuus kukoistamaan ja tehdään yhdessä lasten kanssa (tai yksin) hauska leipä, kuvataan se ja ladataan kuva Pågenin fb-sivulle tai Instagramiin häshtägilla #yhdessähyvää. Jokainen lähetetty leipäkuva nostaa pottia yhdellä eurolla. Syksyllä sitten Meri-Tuuli Lindström poimii kuvista parhaat ideat toteutukseen ja koostaa vinkeistä reseptikirjasen, jonka voi ladata Pågenin kotisivuilta itselleen.
Haastankin nyt teidät jokaisen lukijan tekemään hyvää ja osallistumaan kanssani kampanjaan, yksin sillä saataisi jo aika roima määrä euroja ropsahtelemaan Lastensairaalan kivijalkaan. Ja mikä parasta, nyt ei tarvita ylimääräisiä ropoja pankkitilillä vaan tavallisen aamu/ilta/välipalahetken avulla voidaan kartuttaa keräystä. Tällaisista minä tykkään ja luulen, että näitä alkaa meiltä putoilemaan enemmänkin :)
Kaikki mukaan tekemään yhdessä hyvää!
 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s